ferguson 698T
-
Podobna zawartość
-
Przez paulo890625
czy jest mozliwosc przerobienia instalacji elektrycznej przy 3065 z 2 akumulatorów 12V na jeden duzy akumulator?
-
Przez MrJareczek
Zakupiłem prostownik z rozruchem Booster 340. Chcę nim odpalać mojego c 360 za pomocą funkcji BOOST, czyli wspomagania rozruchu. W instrukcji pisze, że po 5 sekundach sam sie wyłącza, a on już po jakiś 3 wybija bezpiecznik. Pytałem się sprzedawcy, zamawiałem przez internet i odpisał, że spokojnie da rade akumulatorom o mocy 180 Ah. Pomoże ktoś?
-
Przez DominikG
Witam mam problem polegajacy na tym iż nie wiem jak je ladować na 12 V czy na 24V i gdzie podpiąć plus a gdzie minus .
Dzięki za wszystkie odpowiedzi .
-
Przez Zetix
Cześć , próbuję swojego Bizona obudzić ze snu zimowego .. lecz nic na niego nie działa - podładowałem dwa akumulatory prostownikiem , wszystko podłączam - wchodzę na górę , światła są świetne - mocno dają tak samo jak kierunki itp .. Ale jednak gdy naciskam guzik od startu bizon robi strzał rozrusznikiem i tyle .. a w akumulatorach jest syczenie i czasami strzał iskier ? Ładuję te akumulatory i ciągle jest tak samo .. czy winą będą akusie , będę musiał kupić dwa nowe czy szukać czegoś głębiej ? Przypominam że Bizon nie miał problemu z odpalaniem - ale nie wiem ile już mają te akumulatory .. aaa i po żniwach jeden pożyczam do ursusa C360 i jeżdżę odpalam na nim .... co może być przyczyną ?
-
Przez PBRECYCLING
Witam Serdecznie,
Pragniemy przedstawić Państwu ofertę na akumulatory renomowanej polskiej firmy ZAP Sznajder. Prosimy o zapoznanie się z ofertą i zapraszamy do zakupów. Oferujemy bezpłatny dowóz na terenie Wrocławia oraz przy zakupie większych ilości na terenie całego województwa Dolnośląskiego.
Cennik znajduje się w załączniku. Akumulatory już od 184zł brutto!
Zapraszamy do kontaktu:
tel. 530 972 293
tel. 608 860 989
e-mail: biuro@pbrecycling.pl
akumulatory rolnicze oferta.doc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 6455
Ursus i Massey Ferguson