Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a taką 8 t jesteś w stanie zrobić??

15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No ale co ją się zarejestruje?

Ja Ci  kwity sprzedam

11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No a umnie Policja 2x dziennie jeździ pijaków gania to jak mam jeszcze na czatach stać kiedy zboże wieść😞

Ta pijaków .....pewnie tych co żłopią perłę co wieczór😉

Opublikowano

Żebym nie miał tyle nieskończonych projektów to bym Ci pomógł atak to skończyć nie mam kiedy. Osie z przyczepy ciężarowej stoją za oborą. 

Opublikowano

Chyba tak. Musiałbym sprawdzić. Facet miał przyczepę od cięźarówki i woził nią drewno. Ze 30 t wytrzymywała. Nie pomyślał i zamiast sprzedać do bel pociął ją  i ramę wywiózł na złom a osie i obrotnicę zostawili. 2 osie kupiłem a trzecia została. Opony łyse, resory raczej dobre.

Opublikowano (edytowane)

Heh to od kasy zależy. Pożyjemy, zobaczymy.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
32 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Żebym nie miał tyle nieskończonych projektów to bym Ci pomógł atak to skończyć nie mam kiedy. Osie z przyczepy ciężarowej stoją za oborą. 

ja mam jeszcze więcej niedokończonych , albo wręcz nawet nie zaczętych projektów i co raz się jeździ na złom po części na kolejne :D

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

To co Pany zrzucicie się na nowego ursusa😀 bo inaczej będę musiał kupić starą germankę😭

Screenshot_20180831-212205.jpg

może na nowego ursusa z lublina , niebieskiego rekorda , obracane polskie pługi trójki na kołku , dużego fiata lub poloneza w stanie igła kolekcjonerskim też ci trzeba zrobić zrzutke?

Opublikowano

Tak jego barania postawa zakończyła żywot na tym forum na czas wykopek. Bana w końcu dostał za trollowanie. 

Opublikowano

Przestań Go baraniać , a przynajmniej zaczekaj na Jego obecność .

Opublikowano

Wypchaj się. Go nie jest zwrotem grzecznościowym, żeby to zaczynać pisać dużą literą.

Opublikowano

Nie pouczaj Nauczyciela . Takie obrażanie nieobecnych jest po prostu dziecinne . Wcale przez to nie stajesz się lepszym niż osoba obrażana przez ciebie . Sam się wypchaj .

Opublikowano

Doucz się nauczycielu z podstawówki. Śmieszna to jest Twoja obecność na forum i zwroty Mi, Mnie jakbyś jakiś lepszy był a to zwykłe błędy.

Opublikowano
16 godzin temu, artur125 napisał:

2800godz i drugie kapcie charata?90kucy bez przodka, to co tym robić?

ja w moim nh z 2013 roku mam 3 tys godzin i siedzenie jak nowe, a kiedy te 20 letnie mają 6 tys to już gąbka na wierzchu. te wszystkie stare to jak passaty nie ważne czy 5 czy 20 lat przebieg 200 tys km.

Opublikowano

No a mój NH z 2011 r to siedzenie przy 2 tyś  do obszycia poszło, bo gąbka na wierzchu,  a przy 3 tyś nowe opony z przodu, z czego 1 tyś zrobił na wąskich kołach. Ale tura mam, żadnej chodowli. 

Tak więc tu nie ma reguły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v