Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skoro już prace trwają to ok. Jak dołem ? Górą wydaje mi się że też .

Opublikowano

Nie no, żarty sobie robiłem pod jakimś zdjęciem że Rysiu ursusa przewietrzy w końcu jak będzie jechał po odbior:D a co do przyczepy to wydaje mi się że tam wcale zawiasów na dole przy burtach nie ma, tylko płaskownik trzymający burtę, więc wygląda że normalnie otworzyć nie można

Opublikowano

No gdzie . Płaskownik przyspawany do pręta i razem z prętem obróci się w tych tulejach .

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Tak, ale zobacz że płaskownik nie jest przyspawany do burty. Zresztą taka burtę otwierać tradycyjnie to chyba tylko raz, a potem miesiąc w gipsie

Faktycznie . Masz rację .

Opublikowano

Pozdro dla prześmiewców 3p sprzedawało się 2 dni. I tylko nie wyskakujcie teraz, że z zachodu to by kupił laklkę 4x4. Dobry stan ciągnika przyciąga dobrych klientów złomy za pół ceny będą stały dalej.

• Like 1
Opublikowano

A czy nowy właściciel założył choć kokardki na drogę ? Bo głupio by było gdyby drogą koło mu odpadło . :ph34r::ph34r:

Opublikowano
23 minuty temu, czesio200 napisał:

Pozdro dla prześmiewców 3p sprzedawało się 2 dni. I tylko nie wyskakujcie teraz, że z zachodu to by kupił laklkę 4x4. Dobry stan ciągnika przyciąga dobrych klientów złomy za pół ceny będą stały dalej.

Tylko pogratulować znalezienia osła xD

Normalnie lecę zaraz walne polerkę na swojego perkinsa i wystawiam za 20 tyś toć to tak samo igła !! xD

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Fendt308lsa napisał:

Tylko pogratulować znalezienia osła xD

Normalnie lecę zaraz walne polerkę na swojego perkinsa i wystawiam za 20 tyś toć to tak samo igła !! xD

Czemu tylko 20 ?

Czesio , ile naprawdę wziąłeś ?

Opublikowano
Przed chwilą, czesio200 napisał:

na moim nie było polerki.;)

a kto Ci broni? no chyba, że nie masz 30zł na ogłoszenie...

Wiem, ale na moim akurat by się przydała :D

Ile miałeś motogodzin nabitych w swoim 3p ? 

Dla mnie prawdę mówiąc to jakieś nieporozumienie płacić tyle za perkinsa

Bo nie mam tura i nie sprzedaje z nim osprzętu :P 

Opublikowano
7 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Głupich w tym kraju nadal nie brakuje. 

w końcu ich nie sieją , tylko sami się rodzą :P

Opublikowano

Tak samo kazdy was może nazwać głupimi, że kupujecie złom z zachodu z przebiegiem kilkanaście tyś.

Ma chłop parę ha nie chce się męczyć widłami to sobie kupuje sztywne 3p z dobrym turem i ma spokój na lata tak trudno to zrozumieć?

Widziałeś cenę.

• Like 1
Opublikowano

Jak by ta ostateczna cena nie była to do 15 tyś czyli realnej wartości było daleki.

Jakoś udało mi się kupić niezajeżdżony ciągnik w normalnej cenie a Ty dalej ruskiem będziesz jebał.

Opublikowano

Za żadne skarby świata bym nie wsiadł do ruska. To już wolałbym tłuc się 360 niż tym wynalazkiem gdzie biegi trzeba wbijać młotkiem. Moja 360 ma dożywocie u mnie ale jak tak patrzę po ogłoszeniach i tych cenach to myślę ze za jakieś kilkaclat może być bezcenna😂😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Jak by ta ostateczna cena nie była to do 15 tyś czyli realnej wartości było daleki.

Jakoś udało mi się kupić niezajeżdżony ciągnik w normalnej cenie a Ty dalej ruskiem będziesz jebał.

za 15 to możesz kupić 60tkę a nie 3p ;) 3p się cenią za oszczędność w paliwie ... w zeszłym roku kupiłem 3p i też dałem ponad 20 bo nie ma zamiaru kupować sypiącego się złoma za 15

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v