Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może źle napisałem, bardziej rozchodziło mi się o takich ludzi, gdzie on nic innego nie chce bo jego C360 jest najlepsza. Znam kilku rolników gdzie na 25ha mają właśnie z 10 ciągników i dwa kombajny xD przerost formy nad treścią. 

Opublikowano
7 godzin temu, Luke16 napisał:

.... Nie przywiązuje się do maszyn, aut i...

kobiet

9 godzin temu, ACoCieTo napisał:

Od dawna mam wrażenie że on jest w ciąży albo coś...

motyle z brzucha powędrowały do góry :D

Opublikowano

Konteno żonę mam 4 lata znamy się 9 lat. Więc akurat w tym przypadku jestem stało uczuciowy ;P

Opublikowano (edytowane)

Ile można wołać za 2 letni agregat talerzowy TYTAN 250? Jak nowy, pracował na 10 ha, nigdy nawet siewnika nie miał zapinanego. Nowy około 14tyś.

Edytowane przez solek01
Opublikowano
7 godzin temu, sladan napisał:

Na ostatnim zdjęciu widać już nawet siekiera gotowa na klienta, któremu będzie "za drogo" :D

chyba raczej planuje niedzielny rosół z którejś z tych kur 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v