Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zetorki12 napisał:

No ja bym powiedział że cud . ogłoszenia nie ma , nr nie znają , a dzwonią ... Jak nic cud . :D

No chyba że ogłoszenie nie zdjęte B|.

zdjęte odrazu po tranzakcji niektórzy zpisują numer i liczą że nie sprzedane lub kasę nazbierają

Opublikowano
Przed chwilą, igor10246 napisał:

to ja z chęcią przygarnę jedną :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Może przeczytaj p o w o l i    , i dopiero skomentuj B| .

Opublikowano

A jeśli chodzi o części do zagrabanicznych maszyn xD

26168525_835770296595708_1037142483770131572_n.jpg

5 minut temu, slawek74 napisał:

mało młody człowieku wiesz dożuć jeszcze z pół paczki drożdży 😀😀

można jeszcze wody i cukru dodać :P

• Haha 3
Opublikowano
3 godziny temu, zetorki12 napisał:

No dzięki . Po jedną taka już nawet lawetą pojechałem , ale po pięciu minutach oglądania wróciłem . Fajne prasy , ale ja już kupiłem . No i strasznie daleko bym miał , a mam wrażenie że też tylko na zdjęciach lśni . B| No i cena netto .

pochwal się😉

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, slawek74 napisał:

znajomy sprzedaje trzydziestkę już od zimy na olx szwagrowi wystawilem na sprzedajemy po miesiącu sprzedał a po 2,5 miesiąca mimo braku ogłoszenia to jeszcze dzwonią 😉 i co wy na to?

Ostatnie ogłoszenie o przyczepę skończyło mi się na olx w kwietniu, ostatnio dzwonią dziadki i pytają czy jeszcze jest, bo żniwa już za rogiem, a on od zimy dzwonił z pięć razy do mnie, wypytywał,ale nie kupował bo liczył że coś lepszego taniej znajdzie, albo że z ceny zejdę.  Teraz płacz i lament bo moje przyczepy były po 5-6tys.zl, a teraz najtańsza w okolicy ponad 8tys.zl. Także i z olx potrafią dzwonić grubo po zakończeniu ogłoszenia,a co do sprzedaży c330 tu i tu, może jeden chcial sprzedac, a drugi sprzedawać.

Osobiście widzę że akurat sprzęt rolniczy w pieniądzach do 10tys.zl idzie najczęściej lokalnie, po ogłoszeniach w lokalnej gazecie, bo nikt nie chce jeździć daleko, to raz, a dwa przy niewielkim zakupie koszta transportu potrafią skutecznie podnieść cenę. Inna sprawa oczywiście z droższym sprzętem czy autami, bo tu i pieniadze inne, i transport np. auta dużo prostszy

Edytowane przez bratrolnika
  • Thanks 2
Opublikowano

Puściłem ogłoszenie  c 360 dla znajomego w lokalnym,bo na olx,nie pamiętam,miałem jakieś problemy. Handlarz z lubelskiego przedzwonił że zabiera [500 km],i był po kilku godzinach.Albo przegląda na bieżąco wszystkie,albo ma naganiacza.  Sprzedawałem prasę,tak samo,ładowacz - tego  to może i  sami  Litwini wyczaili. bo po chwilowej rozmowie stwierdziłem że u nas wszystkie graty wiele taniej. Na ogólnopolskiej oglądają wszyscy,na lokalnych wyłapiesz rodzynki.   U nas handlarze z litwy [albo ich naganiacze]  monitorują na bieżąco.   Przyjeżdża ,ogląda,płaci,a maszyna stoi .   Po kilku dniach przyjedzie i zabierze  { dołoży do czegoś tam na lawecie]

• Like 1
Opublikowano

soltys48 napisał:

Panowie na juz potrzebuje walek przekaznika na podwójnym krzyżaku ze sprzęgłem ciernym min 800-900 mm

długość 1500-1600mm

ktoś coś?

w prasie walną? grubszy wydatek 😮

Opublikowano

Taaa , pewno zgubiłeś , a tera złodzieja szukasz .B|

Opublikowano (edytowane)

Kupie rozsiewacz wapna Bardzo tani i bardzo dobry - ewentualnie tani i nie wrak - żeby ten sezon bez większych inwestycji przepracowac. 

Najlepiej warm - maz/wschód pomorza/ zachód podlasia/polnoc Mazowsza. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano

@soltys48 w zeszłym roku też mi zapierdzielili... W piątek wieczorem był, w sobote rano już nie. Na szczęście stara kostka Welgera stoi jeszcze to od niej wziąłem wałek :P Jedynie dokupiłem nowe rury, bo były za krótkie :) 

Opublikowano

Trochę ucichło i znowu się zaczynają kradzieże. Ostatnio jak banda grasowała po okolicy gdzie mieszkają rodzice to raz się udało,drugim razem jak wrócili w to samo miejsce to zostali złapani. Powód? Zabrakło im paliwa w samochodziexD to zostawili i jak policja przyjechała to sami przyszli. Fakt, gówniarze i łupy niewielkie ale na kilka imprez by wystarczyło. Bandę która kradła paliwo kilka lat temu do tej pory nie złapali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v