Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

chłopy, normalnie nie wierzę, wystawiłem bratu ogłoszenie że szuka ludzi do zbioru bobu, czereśni, pomidorów itp. i przed chwilą jeden typ wysłał mi CV na maila, odpisać mu że wymagany jest jeszcze list motywacyjny???:8_laughing:

Nie rób sobie jaj . Profesjonalnie ktoś podchodzi , to i Ty go tak potraktuj .

Opublikowano

w dodatku gość gdzieś z podkarpacia, my z centralnej Polski, chyba mu się palec omknął i nie tam gdzie trzeba te CV wysłał, bo żadne pierdu pierdu tylko podane jakieś tam niezłe firmy i stanowiska pracy też nie najgorsze ma

Opublikowano

Może śle wszystkim i czeka na odzew . A może zdesperowany ?B|

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Może śle wszystkim i czeka na odzew . A może zdesperowany ?B|

może bidny nie ma gdzie mieszkać, bo w ogłoszeniu pisałem że możliwość zakwaterowania, różnie w życiu bywa-tonący brzytwy się chwyta

Opublikowano
3 godziny temu, extrabyk napisał:

Ja bym do takiej roboty żadnego chłopa nie przyjął tylko młode i zdrowe dziewuchy dające radę pracować długo w pozycji mocno pochylonej oraz na kolanach :D

dobrze godasz

Opublikowano
7 godzin temu, extrabyk napisał:

Ja bym do takiej roboty żadnego chłopa nie przyjął tylko młode i zdrowe dziewuchy dające radę pracować długo w pozycji mocno pochylonej oraz na kolanach :D

ciekawe jak długo TY dałbyś radę tak pracować :D w takiej pozycji

Opublikowano
32 minuty temu, witejus napisał:

Ja bym był nadzorcą tych pracownic a taka praca to by był dla mnie relaks a nie ciężka harówa B|

Opublikowano

https://bia24.pl/kategorie/wiadomosci/ukradli-kradzione-porsche-z-parkingu-komendy-policji.html
Odnośnie tego JD to na przykładzie auta: Auto ukradli jakiś czas temu, znalezione pół roku temu. I nadal stało na policyjnym parkingu. Tak samo jest z maszynami jak ukradną to i tak wcześnie go nie odzyskasz. Nawet 60 ukradli w mojej gminie z rynku i znalazła się po 2 latach a i tak 2 lata stała na parkingu policji jako dowód w sprawie. 

Opublikowano
6 godzin temu, Zbyszkos napisał:

Ta skrzynia to już chyba nic nie warta :D

https://www.olx.pl/oferta/skrzynia-zetor-5340-do-zetora-CID757-IDuo129.html

Z drugiej strony uczciwy, że pokazuje stan początkowy. Bo inaczej wypiaskowana wymalowana ktoś by się nabrał.

ten wałek na dole skrzyni to idzie przez całość ? dużo roboty by wymienić uszczelniacze 

1 godzinę temu, witejus napisał:

dla normalnych mężczyn nie ma nigdzie roboty w takiej pozycji

9 godzin temu, witejus napisał:

może chce się zrelaksować przy zbiorze bobu i pomidorów na wsi

może chce się najeść 

Opublikowano

Z tym kranikiem to wiesz, jak te wysuwane ciekną od razu, tych zakręcanych motylkiem nie mają w stacjonarnych sklepach, to jak ktoś wymieni dwa czy trzy pod rząd, to taki z gwarancją nieciekniecia w sumie w tych samych pieniądzach wyjdzie. Zastanawia mnie jedno-czemu do c360 nie pasuje, wydaje mi się że są takie same.

Opublikowano

Sciagnelismy w końcu kombajn do domu.  Mam nadzieje, że będzie służył i skończy się era lazenia i proszenia się co roku żeby ktoś łaskawie przyjechał i skosil. Oczywiście nie obyło się bez przygód.  Wujek kierował,  na zakręcie jakiś dziadek babkę wyprowadzal  autem,  pokazywał jej żeby cofać,  wujek nie miał gdzie uciec kombajnem,  babka zanim  wycofała zanim ruszyła i nie zdążyła zjechać na swój pas.  W efekcie schodki zaczepily o tylni błotnik i zderzak. Wysłałem ich do znajomego mechanika, wujek mówił że zanim wróciłem do nich to baba już chciał wzywać policję.  Efekt -  cena kombajnu +600zl :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v