Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze nie złożony po malowaniu a już zdjęcia cykał xD

model sam w sobie nie jest zły, choć dla mnie trochę bez sensu kupno takiego ciągnika, niby pociągnie te maszyny co 6 o podobnej mocy, ale przez krótki ryj będzie mocno niestabilny, do tego brak ramy więc za mocno go nie dociążymy

niby nie używane a wygląda gorzej niż niejedna 30 letnia https://www.olx.pl/oferta/zgrabiarka-przetrzasaczo-zgrabiarka-gwiazdowka-5-gwiazdowa-nieuzywana-CID757-IDtbvez.html#4aff263d62

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-ciagany-dubex-3300-litry-CID757-IDtcbb3.html#08864e429d

Opublikowano

Jak stoją pod chmurką to kazda unia z tamtych lat będzie tak wyglądać. Widać jaka jakość malowania ale wytrzymałość materiału napewno nie jest taka zła. Da się tym sprzętem popracować jeszcze. Ważne że w tych pieniądzach sprzęt "nowy" a to że wyblakły to tylko sąsiedzi powiedzą że używany :)

Opublikowano

Jak to po co, zapinasz taki do c360, robisz foto, wstawiasz tutaj i piszesz że twoja c360 go wcale nie czuje, robisz gownoburze na pół kraju, a i każdy sąsiad będzie ci zazdrościć takiej mocarnej c360 co w czterech skibach dymka nie puszcza:D

• Like 1
  • Haha 5
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/ursus-3724-agro-bis-jak-nowy-3512-3514-4514-555-CID757-IDtcnUt.html-3702 sadowniczy to widziałem i jeździłem ale tego modelu to bardzo niekojarze. Sadowniczy jest na Perkins a ten pewnie też. 

13 minut temu, bratrolnika napisał:

Jak to po co, zapinasz taki do c360, robisz foto, wstawiasz tutaj i piszesz że twoja c360 go wcale nie czuje, robisz gownoburze na pół kraju, a i każdy sąsiad będzie ci zazdrościć takiej mocarnej c360 co w czterech skibach dymka nie puszcza:D

Masz racię iz tą gównoburzą

Opublikowano

Ukraińcy go dużo piją, nie wiem, to tak jak z wódką - od jednej butelki nikt nie umarł, a od jednej butelki soku z brzozy nikt nie ozdrowiał . Poczytaj na necie dużo o tym artykułów 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

29572779_1936113976700095_61858274034949sprzedam piec co piec rzeliwny kielar eco 2 stan bdb nowe polenisko podajnik kosz na groszek cena 4500 do negocjacji  tel 666183021

Edytowane przez marekber
Opublikowano
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

I poważnie ten sok tak zdrowotny czy bardziej efekt placebo wywołuje? Pytam bo raczej o tym nigdy nie słyszałem

Sok znany od lat ale czy taki zdrowy to Ci nie powiem bo badań nie robiłem :D Pod koniec lat 80-tych miałem okazję być w małej wiosce pod Moskwą. Był tam mały sklepik coś jak nasze GS czyli "mydło i powidło" tyle,że ani mydła ani powideł tam nie było...w całym sklepie były trzy produkty. Dwie beczki strasznie śmierdzących chyba śledzi, widły bez trzonka oraz właśnie sok z brzozy. Tego soku to było tyle,że prawie wszystkie półki zastawione były słoikami z sokiem. Nawet jeden kupiłem żeby sprawdzić czy tak samo smakuje jak nasz polski no i powiem,że był tak samo nie smaczny jak nasz :D Zdecydowanie wolę inny również naturalny sok ale ze względu na nieletnich nie napiszę...sam się domyślisz kolego o co chodzi :D

Jak chcesz spróbować tego soku brzozowego to utnij na brzozie gałąź taką by weszła do butelki i powieś na niej plastikową butelkę. Będziesz miał na spróbowanie no i na zdrowie :D Sok zbiera się tylko wiosną a właściwie na przedwiośniu czyli teraz jest ostatni dzwonek na to.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v