Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, ksys napisał:

czyżbyś miał 'miłe' wspomnienia ?

Osobiście byłem tam kilka razy ale nic nie kupiłem tam nigdy. W te żniwa byłem u nich po opone do kombajnu ale po oględzinach i cenie uśmiechnąłem sie pod nosem i obróciłem na pięcie. Dodam ze nawet jak bym kupił tą opone to jeszcze musiałbym sam ją zdjąć z jakiegoś szrota bo jak to stwierdził własciciel : tu kur... nie wulkanizacja. Pozatym znam kilku chłopaków którzy tam pracowali i słyszałem pare ciekawostek.

4 godziny temu, ksys napisał:

czyżbyś miał 'miłe' wspomnienia ?

Osobiście byłem tam kilka razy ale nic nie kupiłem tam nigdy. W te żniwa byłem u nich po opone do kombajnu ale po oględzinach i cenie uśmiechnąłem sie pod nosem i obróciłem na pięcie. Dodam ze nawet jak bym kupił tą opone to jeszcze musiałbym sam ją zdjąć z jakiegoś szrota bo jak to stwierdził własciciel : tu kur... nie wulkanizacja. Pozatym znam kilku chłopaków którzy tam pracowali i słyszałem pare ciekawostek.

Opublikowano
22 godziny temu, stuart napisał:

Bo są dobre, mało palą i bez awaryjne, kolega szukał takiego prawie  rok  i w tej kasie chciał już brać NH bo nie mógł znaleźć i dobrze żeś podrzucił linka, tylko mogłeś trochę wcześniej bo dzwonił  że ledwo w banku ubłagał by mu kasę wypłacili bo już komputery wyłączali i kobieta w banku latała po koleżankach  po sąsiednich stanowiskach by uzbierać tyle kasy.  76tyś to nie mało mam nadzieje że jeszcze coś urwie. Jutro rano o 5 wyjeżdżamy oglądać tego landini. Ja mam autem wrócić bo tak jest napalony na ten ciągnik że chce nim na kołach 200km jechać. Jak coś  nie będzie pasować to lecimy po NH z kasą do handlarza bo jest zaklepany do końca miesiąca dla nas...  Dam znać czy go kupiliśmy czy nie.  :D

i jak zakupy ?

Opublikowano
21 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Farmerów nie kupuje się do ciężkiej pracy na dużych gospodarstwach tak że myślę że przebieg  możliwy, oczywiście wydaje się bardzo nieduży ale to idzie bardzo łatwo zweryfikować, jak się obejrzy ten ciągnik to widać od razu ile przepracował. Jjeżeli była by duża rozbieżność faktycznego przebiegu to bardzo słaba jakość materiałów wszystko zweryfikuje, z tym przebiegiem to powinien być praktycznie jak nowy i praktycznie żadna śrubka nie odkręcana.

Co do ceny to bardzo niska, z tego co się orientuję to one chodzą sporo drożej niż Belarusy a ten jest w takiej cenie jak Belarus z podobnym przebiegiem i rocznikiem. Może być okazja bo ktoś się chce szybko pozbyć a może być mina. Trzeba pamiętać że te ciągniki bardzo lubiły się łamać, początek serii to nawet z pługiem potrafił się łamać nie wspominając tura.

Opublikowano

Tam chyba dwójki z przodu brakuje. Gałka przy kierownicy wytarta, z tyłu wszystko poobijane, podrapane. 

Opublikowano
Dnia 20.02.2018 o 15:25, griga napisał:

To zapraszam do Wrocławia. W biedronce na umowie o prace 3000 brutto plus jakieś tam dodatki. W zakładach produkcyjnych 3,5-4 brutto to normalna stawka na dzień dobry. Nie wiem jak teraz amazon płaci ale też już nie najniższą

Tylko w amazonie nawet wysrać sie nie pójdziesz

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nawet jak by dwójki brakowało to cena dość niska.

Edit. Jednak cena niska jeżeli przebieg autentyk, jak licznik wymieniany lub stanął z jakiegoś powodu to po prostu cena normalna.

Edytowane przez Shogun
Opublikowano
6 godzin temu, damianbor napisał:

no niestety takie ma podejście do ludzi , jednak ludzie we żniwa płaczą i płacą

Opublikowano

Od razu wędkę ma  zarzuconą na przyszłego klienta, tylko ani przynęty, ani zanęty nie widać:D

Z Bełchatowa kawałek drogi miał w lubelskie

Opublikowano

Dzięki za sprostowanie - to jeszcze dalej miał się potoczyć:D

Opublikowano
29 minut temu, Agrest napisał:

Od razu wędkę ma  zarzuconą na przyszłego klienta, tylko ani przynęty, ani zanęty nie widać:D

Z Bełchatowa kawałek drogi miał w lubelskie

Spokojna głowa-gorsze sprzedawalem i obywało się bez przynęty i zachęty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v