Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Nie chodzi o przezimowanie tylko o:

1) cena 1zł to jest oddanie nie sprzedanie

2) myśli, że robi biznes, a w gruncie rzeczy sam siebie okrada, bo wymłóci po ziemi i sprzeda za grosze słomę pozbywając się próchnicy. Za parę lat przy takiej gospodarce będzie żyto po 1,5 t plonować.

Miałem okazję wziąć w dzierżawę pole po takim gospodarzu - na IIIa nic rosnąć nie chciało.

jeśli o to chodzi to masz rację

Opublikowano
4 godziny temu, soltys48 napisał:

Panowie warto się pchać w Anię z 90' jeden właściciel, nic nie spawane, wymieniony pierwszy łańcuch i górka-stare w dobrym stanie dodaje, na tzw łamanym zaczepie , bez pneumatyki, wałkiem wom za 8 tysi po negocjacji?

miałem anne i grimm, różnica jest taka jak między bizonem a zachodnim, nie warto

nigdy w życiu, jak na moje

Opublikowano

To że on handluje,

ale żeby zwrócić uwagę i żeby było zainteresowanie - czyli żeby wgle ktoś chciał przyjechać to puszcza ogłoszenie że niby sie chce zamienić,

żeby ludki skojarzyły go ze zwykłym chłopem, tyle że puścił se za dużo ogłoszeń w ciągu paru dni ^_^

skoro taki cwany to sobie lepiej odpuść bo możesz jechać na darmo 9_9

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Bierzta bo tani

Nie tani . Zwykła cena .

Opublikowano

Aha od belarusa że niby zgubione papiery, a tu jeszcze volvo na obcych blachcach, pugot na części bez blach, części do JD

i pewnie jakiś bonusik się znajdzie 9_9 taki Ci to Bartek miejscowy fajter, ananasek ^_^

Opublikowano

@bukat82 na upartego może i tak ale mi chodzi o dane techniczne z tabliczki znamionowej z której wynika że ma ładowność 5 ton a nie jak gostek pisze że 7 ton. 

Opublikowano

Nie dziw się - dane dostosował do naszych realiów. Bus o ładowności 1,5 t standardowo wozi około 2,5 -  3 ton. Przyczepa 4 wozi 6 ton przyczepka samochodowa 750 kg,  wozi co najmniej 1,2 t itd..

A na ten rozrzutnik mokrego łajna to i z 8 włoży. Popatrz w galerii jak wożą obornik przyczepami.

Taki klimat i styl życia:D;)

Opublikowano

Ładna, jak ciągnikiem to nie daleko lub ktoś miejscowy nagrał i dociągną do lawety ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v