Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nawet wymieniając wszystkie groty w zamienniku wydaje mi się,ze warto

23 minuty temu, benio1967 napisał:

sołtys ,po kraju jak wożą to płaciłem 3.50-4 zł za kilometr na rękę.

MI krzyknął 6 bez kwitu

Opublikowano (edytowane)

Bo to tanie graty wypicowane by ładnie wyglądać a mechanicznie lepione na puszki po piwie. Po jednym sezonie wyłazi zazwyczaj jakiś szwindel na ciężkie pieniądze a gwarancja jest tylko do wyjazdu za bramę a potem się nie znamy.

Znam to z opowieści kilku osób co u tego gościa robiły i kilku co kupiło od niego ciągnik. 

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Znakjomy kupił w lecie c360 za 7 tyś ... Była wizualnie do roboty ... Nie miała zaczapu dolnego a później wszystko wyszło co kupił ... Było tak rozwalone ze nie było do czego zaczapu przyspawac w mowa przykręcić i koło opasowe chodziło przez jakieś 2 miesiące w przód i w tył na około 1 cm ... Gdy wal pękł okazało się ze nawet nie ma co remontować tylko silnik do wymiany ... W przypadku tego zetora nie wiadomo czy jest on rozwalony a może ktoś go żeby szybciej sprzedać odpicowal?  Z zdjęć nic się nie można przyczepić jak to w sumie zawsze bywa ...w przypadku sześćdziesiątki tam na zdjęciach było widoczne co nie tak jest ... Ale jednak zastanawia mnie czego ten egzemplarz na olx ma aż prawie 47 tyś wyswietlen ... Zastanawia mocno jednak bez ogledzin nic się nie wskura ...

Opublikowano

Ostatnio z tymi wyswietleniami są cuda na kiju. Ale w dużej mierze wbijają to też jakieś banki, ubezpieczenia, ankiety itd. do celów wystawiennych uzywam drugiego numeru bo jak słyszę że z jakąś ofertą dzwonią to od razu blokuje numer bo odgonić się nie idzie.

Opublikowano
2 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Chyba ktoś celowo nabił te wyświetlenia. 

Na pewno kumpla tak w ciula robiliśmy w dzień 3,5tys wyświetleń , podpuszczaliśmy go podnieś cenę bo tyle wyświetleńxD

a wystarczy f5 .....i do przodu

Opublikowano

Może źle się wyraziłem :D Kupno ciągnika będzie uzależnione kiedy dostanę młodego ... chciałbym na młodego wziąść pługi obrotowe 3, przyczepe 6 talerzówke 2.5 i agregar uprawosiewny 2.7 :D A ciągnik wtedy za swoje kupiłbym :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v