Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ciekawy prototyp. Ciekawe czy po za maską są jakieś różnice których nie było we wcześniejszych i których nie wprowadzili potem. Ciekawi mnie tylko oznaczenie niby 1152 a ma przodek, myślałem że tylko te z końcówką 4 mają przodek...
Wiek ktoś czy tam jest silnik martina czy jaki?

Edytowane przez cyprian1219
Opublikowano

Silnik Cummins, skrzynia 40x40, podnośnik 8000kg,.... :)  Znając życie różni się tylko blachami/lampami, to nie jest prototyp bo był produkowany , to protoplasta serii XX34 - pewnie zts w naszych blachach bo jeszcze nie mieli praw do ich masek tak jak pierwsze ursusy 4512/14 

Opublikowano (edytowane)

napęd zapewne dołożony, świeże gumy przy 1.5tys. mth  :huh:

te prototypy powstawały w Martinie, więc mogli wstawić tam swój silnik i jeśli mnie pamięć nie myli to tu była synchronizowana skrzynia i dużo wydajniejsza hydraulika, co za tym idzie lepszy udźwig na TUZ

Edytowane przez izydor6280
Opublikowano

Panowie co warto amazone siewnik do nawozow zaf 803 albo 603 prosze o opinie o użytkowanie jak z wysiewem i z trwałością siewnika. Czy moze lepszy jakis innej firmy cos do 3 tys mnie interesuje.

Opublikowano

Silnik Cummins, skrzynia 40x40, podnośnik 8000kg,.... :) Znając życie różni się tylko blachami/lampami, to nie jest prototyp bo był produkowany , to protoplasta serii XX34 - pewnie zts w naszych blachach bo jeszcze nie mieli praw do ich masek tak jak pierwsze ursusy 4512/14

...a śmiechom nie było końca... Zatrzymajcie te karuzele śmiechu... Koń by sie uśmiał. No śmiesznyś w cholere.

Dzięki za wniesienie dużo do temu, za kompleksową i szczegółową wypowiedź gdzie poświęcając swój czas i posługując się pewnym źródłem dokładnie opisałeś dane techniczne owej maszyny a także producentów jej podzespołów.

A tak na serio to za***isty model seryjny jak mało kto o nim słyszał i mało kto go widział. Pewnie taki sam model seryjny jak 1414s... A żeby prototyp był prototypem a nie tylko projektem musi być najpierw wyprodukowany... I nie, nie musi być taki sam, może na przykład mieć całkiem inny silnik martina nie stosowany w seryjnych. Na przykład. Takich rozbieżości może być kilka A NIE MUSI.

Opublikowano

widziałem ją, generalnie facet ma sporo "gratów", ma też kilka nowych maszyn (kilkuletnich nieużywanych) w dobrej cenie, m.in. kosiarki alka, prasę unię, reszta nieszczególna..

Opublikowano (edytowane)

http://agrotrader.pl/oferta/metal-fach-z-562-2006-ID164343.html 
Zadbana i mało używana-komora i wałki.

Blisko 7,5 tysiąca ciągników na olx a tylko 23 jednostki z podobnymi parametrami mają podobną cene
Chodzi mi o to, że niska cena jak na ciągnik 110 koni z XXIw z turem :)

Edytowane przez stuart
Opublikowano

w jakiej cenie cię interesuje-ma być całkowicie sprawna czy tylko potrzebne samo podwozie.

Cena to do 4000 zł.Moze być i całkowicie sprawna może być też samo podwozie bo bym ją i tak przerabiał na platformę jednoosiową.
Opublikowano

Nie no skąd. Zachodnia dwuletnia prasa w cenie polskiej 15-letniej, co w tym dziwnego? Pewnie się komuś cyferki zamieniły, i powinno być 62,5tys.zl zamiast 26,500, albo ogłoszenie w stylu "ty wpłacić zaliczka, a mój wielbłąd juz ciągnie prasę do ciebie"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v