Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam tego gościa z zamościa omijać szeroko, byłem rok temu w tamtej okolicy to i tam zajechałem i oglądałem 7211, podobno był tylko silnik po remoncie ale podczas gadki wyszło że do skrzyni było zaglądane, a podczas jazdy próbnej nie można było w kabinie wysiedzieć tak most wył. Więc jedyne co ten gość ma dobre to ceny.

Opublikowano

Jak zainteresowałem się i dzwoniłem powiedział ,że on nikomu prezentu robił nie będzie 5 stów puści na całości. Jak bym miał czas zajrzał bym co to jest. A szukać coś przymierzam się nie wiem jak to będzie 82SA robi na co dzień a też przydało by się coś mniejszego z ładowaczem.

Opublikowano

Za 65 tys zl znajomy miał mf 4255 z ladowaczem 2002 rok na rewersie eh. W stanie ori jedyne co bylo slabe to przednie opony i byl o niebo lepszy niż ten ursus 4514 mimo ze mechanicznie cos tam podobne.

Opublikowano

Już nieraz była mowa że np przyczepy i różne drobne sprzety , najdroższe na Lubelszczyźnie

prawda, pamiętam ze przy żeby to u was najdroższe, może źle się wyraziłem, na zachodzie i południu PL jest taniej niż u nas w centrum, i to dużo taniej
Opublikowano (edytowane)

handlarz to jedzie i kupuje jak najtaniej a przecież sa ludzie puszcza handlażowi za marne grosze byle się tego pozbyć bo normalnie nie chce mu się sprzedawać bo długo by stał

Edytowane przez stempos1980
Opublikowano

To za ile on to kupi? przy okazji zapytałem o 5314 powiedział ,że silnik i pompa wom robiona była. A co jest naprawdę to wychodzi w robocie.

kilka lat wstecz kupiłem zetora 7745 i ten handlarz dawał gościowi kilka dni wcześniej 30 dychy max ale był troche zaniedbany ale przy -10 palił od strzała i go wziołem za 35 koła tak więc jak coś opyli to z 10 zarobi

Opublikowano

forsz dobry ale nie zgrabny a widzę że kolega szuka z turem i przednim,może mtz to nie cud ale części dostępne niedrogie w każdej agromie a tu już może być problem taki jak z importowanym fergusonem dobry ale części nie wszędzie dostępne 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v