Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja dojarka w tym roku kończy 30 lat i przez ponad 20 lat bezawaryjnie pracowały pulsatory.

Opublikowano

Muszę się zorientować u siebie, bo na alledrogo MMAT Twin wychodzi po 20 zeta sztuka i mnie zaintrygowałeś tą Twoją ceną

Ja zamawiając u producenta płaciłem coś ok. 15 zł /szt brutto + do tego filierki też z MMa wypryskane już kilka beczek i zero czyszczenia.

chociaż jeden z niewielu podaał że stan średni a nie tak jak inni że stan super

Gość podszedł realnie do sprawy sprzęt nie nowy to i stan średni, wiadomo że lepiej się zaskoczyć pozytywnie niż negatywnie jak sprzęt zobaczy się w realu.

Opublikowano

W ogłoszeniach jak ktoś pisze ze stan jest idealny, to jest max bardzo dobry, jak ktoś pisze ze stan jest bardzo dobry, to najczęściej jest to stan średni. Myślę że jak ktoś napisał ze jest stan średni, to pewnie w tym 4514 jest do roboty wszystko, silnik, skrzynia, opony i nie wiadomo co jeszcze. Chyba ze jest to przykład tego ogłoszenia jednego na tysiąc, gdzie napisali prawdę. Choć pod Łowiczem znaleźć takiego co nie powie ze u niego wszystko najlepsze, to raczej ciężko znaleźć...

Opublikowano

Ciekawe czy znajdzie się jakiś osioł na tego 3p?

Opublikowano

Postoi aż właściciel zmądrzeje, albo prędzej ogłoszenie sie skończy, chyba że zamierza co miesiąc odświerzać ogłoszenie to postoi z rok albo 2 do czasu aż nabierze rozumu i odda go za tyle ile jest wart B)

Opublikowano

niekonieczne przy tej  kabinie butla  trzyma  się  na  jednej opasce  jeśli  słabo  dokręcona   mogła  się  przestawić..... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v