Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A nie miałeś tam kiedyś czegoś wymienianego, nie wiem, w związku z remontem? Znajomy też ma c360 niby jak twierdzi na oryginalnym mech. różnicowym i niby też cicho chodzi, ale co on tam robił, czy coś robił, i dlaczego tak jest to ja nie wiem...

Edytowane przez cyprian1219
Opublikowano

A nie miałeś tam kiedyś czegoś wymienianego, nie wiem, w związku z remontem? Znajomy też ma c360 niby jak twierdzi na oryginalnym mech. różnicowym i niby też cicho chodzi, ale co on tam robił, czy coś robił, i dlaczego tak jest to ja nie wiem...

z tego co widziałem to zęby mam proste

zetorki o co ci chodzi ?

Opublikowano

Na nagraniu po około 1 minucie słychać lekkie wycie - podejrzewam skrzynię. U mnie mechanizm różnicowy w 3p się roznitował i pokruszył kilka zębów, więc wymiana była konieczna. Do tej pory od 1988 roku bez remontu, jeden ciągnik na 15ha. (do 2010r jeden w gospodarstwie).

Fakt, jeśli trafi się na dobrze wykonany zestaw części do C-360 to na jakiś czas można to wyregulować tak, że jest względnie cicho. Kwestia tylko czasu, aż się to wszystko trochę wyrobi i zacznie wyć.

W stosunku do ciągników, które ostatnio miałem okazję oglądać, to nasze stare ursusy to już trzeci świat.

Opublikowano

Wszystko jest możliwe B) . Tylko często i gęsto w zetorach zegar mtg źle działa . Oryginalny lakier to chyba tylko na masce . Ale wygląda całkiem przyzwoicie .

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś zna tego sprzedającego z okolic Bełchatowa? http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1rvqb/ Godny zaufania? Nie picuje sprzętu? Podoba mi się jeden z oferowanych przez niego ciągników. Tylko jestem ciekaw, czy ma faktycznie nie grzebane oryginały. Może ktoś mieszka blisko niego, albo coś tam kupował i ma jakieś doświadczenia?

Handlarz z moich okolic. Ogólnie opinie ma raczej dobrą, sprzęt ściąga głównie, jak nie tylko z Niemiec.

Z tego co widziałem kiedyś na placu nie bawi się w złomy wyciągnięte z krzaków tylko raczej wybiera sprzęt w dobrym stanie i nie kombinowany.

Edytowane przez bocianlask
Gość a1fe26c2
Opublikowano

Lepsze to niż licznik od roweru, ale ceny też są bardzo różne.

Opublikowano

Tyle wyświetleń i jeszcze nikt nie kupił :o , no ciekawe czemu - za tani czy jak B) .

Opublikowano

Czy ktoś zna tego sprzedającego z okolic Bełchatowa? http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1rvqb/ Godny zaufania? Nie picuje sprzętu? Podoba mi się jeden z oferowanych przez niego ciągników. Tylko jestem ciekaw, czy ma faktycznie nie grzebane oryginały. Może ktoś mieszka blisko niego, albo coś tam kupował i ma jakieś doświadczenia?

ja 5 lat temu kupiłem od niego traktor jestem zadowolony i z maszyny i z całej tranzakcji gosc kumaty maszyny ma głownie z niemiec 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v