Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie  widziałem  go  na żywo  , co  do różnicy  kolorów  to  w  tym  oświetleniu  ze  zdjęc się tego nie  wyczyta  moim  zdaniem  ,

Na  prawej stronie   na  jednym  foto  rzeczywiście  jest inny odcień  , ale  na  drugim  foto  tej  samej  strony, juz  tego nie  widać... 

Wizualnie  to  trzeba  obejrzeć  ,  a jakie  opinie  o silniku?  bo niby  jest  ten  1,8 z  turbiną ?

spalanie?  awaryjność? 

nadaje  się  to  do  gazu? 

Mariusz jeżdżę 1,8T od 4 lat w tym 2 na gazie, silnik nie do zajeżdżenia, filtry, oliwa co 15tys., padł mi tylko czujnik położenia wału.

spalanie zależy od nogi - jak delikatnie obchodzisz się z pedałem spali 8-10l/100km, jak dostanie ognia to i 15l spali. gazu pali podobnie średnio wychodzi 10l na 100km. ja mam taki silnik w a4.

Opublikowano

http://allegro.pl/rozdzielacz-kombajn-bizon-rekord-cyklop-rbs-10-i5838165259.html korzystał ktoś z ich usług? bo wysłac w ciemno roździelacz to tak średnio pasuje a mają ciekawszą oferte niż Tuchola w pobliskim sklepie

Patrząc na to skąd gość jest to być może pracuje w Hydrotorze i po godzinach dorabia sobie ale to moje przypuszczenia tylko na podstawie odległości miejscowości Bukowiec od Tucholi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v