Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie  widziałem  go  na żywo  , co  do różnicy  kolorów  to  w  tym  oświetleniu  ze  zdjęc się tego nie  wyczyta  moim  zdaniem  ,

Na  prawej stronie   na  jednym  foto  rzeczywiście  jest inny odcień  , ale  na  drugim  foto  tej  samej  strony, juz  tego nie  widać... 

Wizualnie  to  trzeba  obejrzeć  ,  a jakie  opinie  o silniku?  bo niby  jest  ten  1,8 z  turbiną ?

spalanie?  awaryjność? 

nadaje  się  to  do  gazu? 

Edytowane przez mariuszd93
Opublikowano (edytowane)

Nie wiadomo w jakiej kondycji jest ten silnik. Pisze tutaj o ewentualnościach. Też uważam, że to bardzo dobre silniki tak samo jak dieslowskie 1Z. Daje sie osiągnąć fajne ekonomiczne spalanie przy sporej mocy silnika ;)
Do gazu mówią ze bardzo dobry. Osobiście nie mam kolega ma w gazie taki silnik.
Mój PB palił tak do 12 litrów zależy jak się jeździ. Kolegi pił olej jak smok a mój miał stan od wymiany do wymiany. Opisuję z własnych doświadczeń silniki były w samochodach audi a4 b5 a drugi passat b5. ;)

Edytowane przez Karolek517541
Opublikowano

a co tu wymagac za 12000zl,malowny czy nie co za roznica? jak sie kupuje za 80-100tys to mozna miec wymagania.jak auto zadbane i sprawne to mozna brac bo to niezle auta byly i przewszystkim wygodne.misnusem jest zluzycie paliwa wsystkie vany do 120-130 pala ok wyzej jest masakra,jak komus to nie przeszkadza i nie lubi popierdalac to moze byc ,zadna kasa,zadne ryzyko.

Opublikowano

o  renault  słyszałem  bardzo kiepskie  opinie .

podobno  elektryka- i  elektronika  jest  bardzo niedopracowana  , co  chwilę  coś sie  pierdzieli . silniki też  podobno  porażka , zwłaszcza  diesle 

Są  tez  dosyć ciasne  w środku ... 

Opublikowano

Elektronika nie jest niedopracowana tylko czeto zaniedbana, Są bardzi dobre silniki turbo 2,0 lub zwykły 1.8 120km Elegancko chodzą na gazie. W środku ma na pewno wiecej miejsca niz pokazany wyżej.

Opublikowano

Jak chcesz trwały samochód to coś z niemieckiej stajni renówki i fordy to nieporozumienie tam jest tak wszystko pomieszane czasami trzeba pół samochodu rozebrać,śruby stoją w 5 letnich samochodach coś podobnego to może być zafira

Opublikowano (edytowane)

Nie bez powodu każdy kto miał styczność z motoryzacją woli jeździć 15 letnim passatem niż 7 letnim francuzem
Co do galaxy to tak ma sporo wspólnego i jest wmiarę ok

Edytowane przez simson2812
Opublikowano

Potrzebny Ci na 7 osób,czy wiekszy a dwie osoby z przypadku,.    W Zafirze dodatkowych foteli nie wkładasz,masz równy bagażnik,a kwestia rozłożyć siedzenia to kilka sekund :rolleyes: ,a i nie pętają się po garażu ku uciesze wszelkiej maści sierściuchów ;) .   W  Chrajzlerze wygodniej do tyłu wsiąść,i możliwość  rużnej konfiguracji ustawienia foteli,podobnie jak w    Espeisie,aToyota.... .

Opublikowano

widzę wiele osób się przyczepiło że wypominam 16-letniemu autu że było malowane, akurat kolega zapytał co sądzicie, więc piszę co widzę, niedawno też kupiłem autko w srebrnym kolorze, i jeszcze przed sprzedażą powiedziałem panu sprzedającemu gdzie był malowany-srebrny to ciężki kolor do spasowania, nie wymagam od auta w tym wieku żeby było niemalowane, po prostu poddałem koledze ewentualny argument przy zbijaniu ceny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v