Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fakt żuk dzisiaj to już pod zabytek podchodzi więc też może być mało

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

A co może być w cenie 5 tys zł? Toć to wychodzi około  3 zł  za kilogram. 

w tej cenie spoko samochód kupisz-włozysz działający silnik i skrzynię i będzie śmigało jak złe ;-))))

Opublikowano

patrz jaka to jest redukcja, rynne pionową napełni i będzie się górą przelewać , najlepiej pod rynnę dać beczkę i z beczki węża, sam będę teraz robił magazyn na 4 tyś litrów  to nawet nie myślę o czymś takim tylko 4 mauzery równolegle bo jak z 6ciu arów woda zacznie płynąć to nawet nie wiesz kiedy mas 1000 litrów 

to jest patent jak ktoś ma 10m2 na działce altankę 

Opublikowano

Ja wiem czy nowa ? Na AF już było tego zboża sporo . Mnie bardziej zastanawia czemu "odda" ?

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ja wiem czy nowa ? Na AF już było tego zboża sporo . Mnie bardziej zastanawia czemu "odda" ?

Zadzwoń to się dowiesz jakie to za darmo, kutasiarz pięć złotych na ogłoszeniu chce zaoszczędzić

Pszenżyto widziałem, ale przężyta jeszcze nie

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, zetorki12 napisał:

Ha . Gość i Ogara ma !  I niedrogo .

Średnio pewny ten ogar, części za 900zl wsadzone, a nie jeździ. Gdyby to był tylko problem z gaźnikiem to pewnie by go podmieniono cenił więcej, a tak jak cena okazyjna i w dodatku niby drobna naprawa potrzebna to pewnie tak będzie jak z moją motorynką, niby sprawna, niby pierdoły, a leży od miesiąca w choinkach za garażem bez silnika...

Opublikowano

Jak nie jeździ ? Gaźnik tylko brudny . :D Wyszkiełkował , a gaźnika nie wydmuchał . ;)

A właściwie , to co to jest szkiełkowanie ?

Opublikowano

Proces czyszczenia delikatnych elementów wykonanych np. z aluminium. Masz jeszcze sodowanie, śrutowanie czy piaskowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v