Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, rolnik34 napisał:

sm

ja kupilem c 360 za 7 tys 79 r z papierami i w pole bez dokladki wienc kto szuka ten znajdzie

wepchnąłeś z drogi i tam stoi????? 😉

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Czemu nie ? Wycieczkę sobie zrobisz 😀

Teraz dużo roboty w polu a na taką wycieczkę trzeba poświęcić dzień czasu. Jak nie znajdzie się nikt z bliskiej okolicy to wtedy będę zmuszony jechać w ciemno. Druga sprawa to transport który też mnie sporo wyniesie znając życie i się zastanawiam czy w ogóle warto się interesować 

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

To skoro taka "okazyjna" , to czemu pomimo tylu wyświetleń nikt nie kupił ? Przyczepy to dość chodliwy towar .

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

nie koniecznie, im niższa cena tym więcej trzeba się naszukać, znam przypadek akurat w niemczech znajomy kupił international tylko nie pamiętam jaki model za 500€ z pękniętym blokiem reszta sprawne ale jeździł po wioskach i się pytał o łomy i taka perełka się trafiła chyba za 10 razem 

57 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Teraz dużo roboty w polu a na taką wycieczkę trzeba poświęcić dzień czasu. Jak nie znajdzie się nikt z bliskiej okolicy to wtedy będę zmuszony jechać w ciemno. Druga sprawa to transport który też mnie sporo wyniesie znając życie i się zastanawiam czy w ogóle warto się interesować 

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Napisałem - cudów nie  będzie. Ja mam MTZ-50 z 1971 roku i robotę co ma zrobić, robi. Tu ważniejszy jest stan, niż rocznik.

DOBRY - ŁADNY - TANI

Wybierz dwa przymiotniki

MTZ to technologia nie zmieniana od 40 albo i 50 lat, można wziąć silnik od takiego z konca lat 90 o założyć bez problemów do takiego z 1971r., W jd już tak się nie da...

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

MTZ to technologia nie zmieniana od 40 albo i 50 lat, można wziąć silnik od takiego z konca lat 90 o założyć bez problemów do takiego z 1971r., W jd już tak się nie da...

da się, wszystko się da tak jak c330 3p i ursus bizon V8. tyko pytanie ile trzeba pracy włożyć 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

dawaj namiary to przyjadę ci pomóc 😅

Opublikowano
41 minut temu, igor10246 napisał:

da się, wszystko się da tak jak c330 3p i ursus bizon V8. tyko pytanie ile trzeba pracy włożyć 

W mtzcie to jest pług&Play, odkrecasz jedno przykrecasz drugie, jedziesz dalej. Kombinacje z dorabianiem przejściówek to bez sensu

Opublikowano (edytowane)

witam pytanie do forumowiczów ile może być warta c 360 pierwszy właściciel stan bardzo dobry szanowana robiła kiedyś dużo a ostatnie lata lekkie prace rocznik 86 ostatnie wydanie

Edytowane przez jarecki7745
Opublikowano
19 minut temu, jarecki7745 napisał:

witam pytanie do forumowiczów ile może być warta c 360 pierwszy właściciel stan bardzo dobry szanowana robiła kiedyś dużo a ostatnie lata lekkie prace rocznik 86 ostatnie wydanie

Masz jakieś zdjęcia ? Bo z opisu który podałeś to jak @zetorki12 napisał może być 5 tyś ale równie dobrze 17 tyś

Opublikowano

Ja tam powiem ze 4514 pali połowę mniej a siły ma jak 2 c360 i wałek i hydraulika i podnośnik działa nie zależnie.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Wiesi0 napisał:

Ja tam powiem ze 4514 pali połowę mniej a siły ma jak 2 c360 i wałek i hydraulika i podnośnik działa nie zależnie.

No tak ale ile trza wyłożyć na 4514 😏 . A ja się męcze c 360 , bo jak się niema co się lubi to się ...

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v