Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Tak jak koledzy pisali o firmach co robią plandeki to co mi po tym że mi zrobia taka plandekę jak mi trzeba właśnie coś takiego jak Ty napisałeś. Żeby rozsuwać to jako firane na rolkach po profilu. Cały full serwis,ciekawe tylko ile by to wyniosło. Jak masz dojścia do tego rolnika to zrób zdjęcia i wrzuć na forum. Ciekawe czy w tysiącu bym się zmieścił przy moich wymiarach?

Ale jemu to wykonali goście, którzy zajmują się zabudowami z plandeki tirów , przyczepek i czego sobie tylko zażyczysz... 

Skąd jesteś!? 

A z wykonaniem tego niema żadnej filozofii. 

Opublikowano

Nawet samemu można to zrobić ... Kupujesz firanek z oczkami, kupujesz szynę i kółka której będą po niej jeździć i tylko wszystko złożyć 

Z 4-5 takich wózków lub pojedynczych, do tego prowadnica i gotowe 

https://allegro.pl/oferta/wozek-jezdny-na-profil-40x40-rolka-rolki-5t40-7334040809?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_budownictwo&ev_adgr=Ogrodzenia+i+bramy+-++Akcesoria&gclid=CjwKCAjwqZPrBRBnEiwAmNJsNsvhQ4fo-Lo4ZHNb1zn8ylV5dTV__7CkjnJdDS2Ycw2pBsVmuk3bXhoCIYkQAvD_BwE

Opublikowano
10 godzin temu, PRIMO napisał:

Brat a znasz to  : Krowa która dużo ryczy mało mleka daje.  

Ostatnio byliśmy u teściowej, i teściowa do mojej mówi żeby poszła sobie lubczyku urwać, dla Darka, a moja na to z przerażeniem w oczach pyta czy nie ma mama czegoś co w drugą stronę działa

9 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

To jak ktoś będzie jechał to zapraszam na kawę bo to niedaleko mnie 😅

O ta, żeby opierdziel od twojego ojca jeszcze zebrać

• Haha 2
Opublikowano

Chyba brom w drugą stronę działa. 

Ewentualnie kochanka, wówczas rzadziej ślubną męczył będziesz😁

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

Po np. pięćdziesiątce problemy zmienią kierunek. Tak że usiąść i spokojnie poczekać. przeczekać zarazę🤪 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Przychodzi baba do lekarza:
-Panie doktorze wszystko kojarzy mi się z seksem!
-A brom pani brała?
-Aa, jeszcze żem dzisiaj nie brombrała

Przed chwilą, kizak napisał:

Po np. pięćdziesiątce problemy zmienią kierunek. Tak że usiąść i spokojnie poczekać. przeczekać zarazę🤪 

czyli co, powiedzieć jej że jeszcze 20 lat i będzie ok???

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ostatnio byliśmy u teściowej, i teściowa do mojej mówi żeby poszła sobie lubczyku urwać, dla Darka, a moja na to z przerażeniem w oczach pyta czy nie ma mama czegoś co w drugą stronę działa

sie go zamknie w piwnicy i po kłopocie 😅

Opublikowano
12 godzin temu, Ursus932 napisał:

Dzwoń i mów że jedziesz z własnym bolcem... Sprawdzić czy duży luz w dyszlu i tylnym zaczepie ... jeśli lubi 😊

@Bananek mnie uprzedził😏

10 godzin temu, extrabyk napisał:

Mnie też 😆

bo w tak delikatnych tematach nie ma czasu na zastanawianie się, tu potrzeba szybkiego działania. :D 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

czyli co, powiedzieć jej że jeszcze 20 lat i będzie ok???

Podpowiedz jej iiiiiiii, podziel się z nami reakcją👀🤪          Przychodzi sześćdziesięcio letni facet do lekarza i mówi       ,koledzy chwalą się że jeszcze mogą,poradzi pan co .          chwal się i ty.😐

Edytowane przez kizak
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Ty erotomanie...😊

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

uważaj żeby ci czasem gaci pancernych nie kupiła i żeby klucza do zamka przypadkiem nie zgubiła 😂

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Erotoman-gawędziarz :D Jak British Airways - siedem dni w tygodniu, trzy razy dziennie, w tę i z powrotem :D

I co 3 miesiące przegląd😐😉

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v