Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
59 minut temu, kopin napisał:

brat-daj spokój ,chce Ci się włazić w muł i tam brodzić?

Nie lubię niedomówień

35 minut temu, juzek89 napisał:

O to że idiota jeździ jak świr po wioskach , przedmieściach ( terenach zabudowanych) zagrażając mieszkańcom ,bez stosownego ubrania na taki pojazd, kasku u laski, bez świateł , kierunkowskazów. A ciebie dziwi że jeździ bez tablicy. Jeździ bez tablicy bo mu jeszcze troszkę świta w pecynie, że może nagrać go każdy smark za szyby auta, spisać byle krawężnik, babcia na ławce, fotoradar itp. Nikogo nie uraziłem ,a ty rzucasz się jak padalec w moim kierunku. Życzę miłej niedzieli i pozdrawiam.

No to hipotetycznie przyjmijmy że taki wariat chcący zaoszczędzić na mandatach lecąc 120km/h potrąca twoje dziecko, po czym ucieka, motor bez tablicy, więc wiesz tyle że był szybki, nadal twierdzisz że to dobry pomysł???? Albo masz jaja i odpowiadasz za swoje czyny, albo jesteś dorosły gowniarz, który boi się odpowiedzialności

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, tobi866 napisał:

Daron co do mandatów to jest taki jeden w mieście powiatowym Jaroniec się nazywa, jak weszło to że za przekroczenie o 50 w zabudowanym prawko idzie do szafy na 3 miesiące to najpierw za***rdolil zieciowi, za jakiś czas koleżance z pracy jadącej prywatnym samochodem do domu po pracy, i było coś słychać że własnej żonie też 3 miesięczne wakacje od kółka zafundował. 

Jak wchodziły nowe Vectry to on miał pierwsza, teraz beeme tez  on ujezdza. 

sam bym żonie i szfagierkom zabrał .                        policja czai sie aby tylko zabrać według wiekszosci a nikt nie napisał dlaczego . dzisiejsze z interi 4 ofiary po uderzeniu w drzewo , gdzieś kładem 14 latek do rowu wjechał też ofiara smiertelna , .... i tak codzien

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

W dzisiejszych czasach wystarczy nie być najszybszym na drodze żeby nie płacić mandatów. Właśnie parę dni temu stuknęlo mi 10 lat jak zapłaciłem ostatni mandat. Jak nie odstawiasz ewidentnej maniany to cię nie zatrzymają, i nie zapłacisz, proste

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

mam przyczepę z takim wywrotem i powiem szczerze rozwiązanie mega praktyczne, moja jest z 79'

Z tego co mi wiadomo są to  przyczepy produkowane dla wojska

Ten wywrot się ciężko obsługuje czy powiedzmy w miarę normalnie z pełną przyczepą ?  Pierwszy raz widzę coś takiego.

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

W dzisiejszych czasach wystarczy nie być najszybszym na drodze żeby nie płacić mandatów. Właśnie parę dni temu stuknęlo mi 10 lat jak zapłaciłem ostatni mandat. Jak nie odstawiasz ewidentnej maniany to cię nie zatrzymają, i nie zapłacisz, proste

Jak to mówią lepiej  trochę wolniej jak kilkadziesiąt lat za wczesnie.....

• Like 3
Opublikowano
19 minut temu, dsbh napisał:

Ten wywrot się ciężko obsługuje czy powiedzmy w miarę normalnie z pełną przyczepą ?  Pierwszy raz widzę coś takiego.

max co wywracałem to było 15 t piachu i szło...

zboża mam zwykle lekko ponad 10t i kręci się lekko ale żeby wywrócić na max potrzeba 100 pełnych obrotów😓

Opublikowano
23 minuty temu, dsbh napisał:

Można przerobić na hydrauliczny, w miejsce korby wstawić silnik hydrauliczny z reduktorem. 

• AgroTeam
Opublikowano
7 godzin temu, griga napisał:

5 godzin temu, soltys48 napisał:

@Azor07 Ty nie  stamtąd ?

Już do niego piszę, po kodzie widzę że ma kawałek ale może jeździ. A może ktoś ma na zbyciu tanio koła bliźniacze 13,6 R38 ze sprzęgiem na gwiazdę pod R34

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Można przerobić na hydrauliczny, w miejsce korby wstawić silnik hydrauliczny z reduktorem. 

Jak już przerabiać na hydraulikę to wywalić wszystko i siłowniki założyć, niech będzie po Bożemu

Opublikowano
4 minuty temu, griga napisał:

Już do niego piszę, po kodzie widzę że ma kawałek ale może jeździ. A może ktoś ma na zbyciu tanio koła bliźniacze 13,6 R38 ze sprzęgiem na gwiazdę pod R34

bez sprzęgu od mtz wiem gdzie są

zajrzyj w priv

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak już przerabiać na hydraulikę to wywalić wszystko i siłowniki założyć, niech będzie po Bożemu

To jest wersja Ekonomy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Nie lubię niedomówień

No to hipotetycznie przyjmijmy że taki wariat chcący zaoszczędzić na mandatach lecąc 120km/h potrąca twoje dziecko, po czym ucieka, motor bez tablicy, więc wiesz tyle że był szybki, nadal twierdzisz że to dobry pomysł???? Albo masz jaja i odpowiadasz za swoje czyny, albo jesteś dorosły gowniarz, który boi się odpowiedzialności

A ja mówiłem , pisałem że to dobry pomysł? Jakieś urojenia? Od początku pisałem że taki człowiek to świr i ani ty ani ja niema wpływu na to co on robi. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v