Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ja bym wolał tamtą , bo to ma być baza pod wywrotke to i tak góra do zwalenia

Ta wcześniej jednak trochę młodsza 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
46 minut temu, KlimekPL napisał:

A czy z hydrauliczny napęd jest lepszy od tego z wom? Ja w swoim zetorku pewnie raz dwa zajezdzilbym pompę takim hydraulicznym Piastem. 

u  nike kupują albo z napędem od wom albo z napędem od osi tak zwany drogowy, hydrauliczy przy c360 jest problematyczny i jest tak że jeden rozsiewacz ma a 3  pożycza

i się leje nie mieszały a po za tym jeden ma to co 3 lata motor hydrauliczny wymienia i niebezpieczeństwo mieszania oleji bo wiadomo jeden leje lux drugi hipol a trzeci jeszcze coś innego do dużych ciągników dostosowany 

Opublikowano

ale i tak mnie nie przebijesz. ja jestem mistrzem w nietanczeniu. jakos nie lubie tych szopek. nie sprawia mi to przyjemnosci i nie czuje sie naturalnie. widac stwprzono mnie do widel :)

Opublikowano

a raczej wątpię że nawet by szukał bo jemu to pasuje że nigdzie nie jezdzę i kasy nie wołam :P

@Bananek na zakończenie gimnazjum była impreza w restauracji to tak jak usiadłem tak siedziałem do końca 😁 później tylko wstałem i pojechałem do domu :P

Opublikowano

Właśnie miałem coś podobnego napisać . B|

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Co za młodzież jak bylem w waszym wieku to całe wakacje się przewałensało dyskoteki zabawy

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bananek napisał:

na plus to, ze wstales, a nie zjechales pod stol :)

akurat na to mnie alkohol mocno nie bierze ... nawet już mogę ledwo gadać a normalnie po schodach do pokoju pójdę rozbiorą sie i pójdę spać :P

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

wtedy najlepiej mieć ciągnik z syfiastym olejem i sie nie martwisz że ktoś ci syfu napuści w węże a później wleci to do twojego ciągnika

c360 to wytyma ale jak się ma coś zachodniego aluminiową pąpą nie widzę długiego życia pompy i rozdzielacza nie widzę niestety 

6 minut temu, Rolnik7343 napisał:

A sama sie nie znajdzie ? 🤔 Ja tam nigdy nie lubiłem żadnych zabaw nawet jak w szkole coś było to ja nie chodziłem na te "tańce"

miej wyjebane a będzie ci dane ale jak będziesz ciągle w domu siedział i nigdzie nie wychodził to zostaniesz wiecznym kawalerem, najlepiej iść w jakąś imprezę i ogarnąć jakąś ekipę imprezową wtedy to już z górki i pamiętać "koleżanka nawet brzydka ma ładne koleżanki"

4 minuty temu, Bananek napisał:

ale i tak mnie nie przebijesz. ja jestem mistrzem w nietanczeniu. jakos nie lubie tych szopek. nie sprawia mi to przyjemnosci i nie czuje sie naturalnie. widac stwprzono mnie do widel :)

nawet taki znajdzie wystarczy tylko mieć odrobię gadne. A NAJLEPIEJ BYĆ SOBĄ :" alkohol pomaga , przynajmniej w moim przypadku bo otwiera się  a ludzi  

Opublikowano
2 minuty temu, kopin napisał:

k**wa same Lowelasy ,a w sobotę wieczór siedzą i klepią w klawiaturę ( bez dosrywania mi bo ja wniosek o emeryturę pisze ) ;-)))))))

Komu ? Dziadkowi ?

Opublikowano (edytowane)

O Suchowoli słyszałem . Nie moja era . B|

Ja wychowanek "Zabaw" . Matko ile to we wsi organizowaliśmy ...

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v