Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Tak mnie naszło odnośnie tych mykotoksyn i grzybów że kiedyś jakiemuś francuzowi spleśniał ser, a że szkoda wyrzucić było to go opierdolił. Przeżył i z zepsutego sera uczynił produkt narodowy i hit eksportowy.

Taki Szwed z kolei zajada się zepsutym śledziem, beczkę którego gdy otwiera to w Gdańsku nosy zatykają tak capi😁

To powiadasz , że pora na jedzenie mykotoksyn ... ?o.O

Opublikowano

A skąd, jak już to pora rzetelne badania przedstawić np porównujące szkodliwość pozostałości pestycydów i mykotoksyn. No i dorzucił bym do tego jeszcze wszelakie konserwanty i E...

Opublikowano

Myślę że umiar najważniejszy , Zepsuta żywność bez tych wszystkich E też może nieźle namieszać . Zdobyczy nauki nie należy zupełnie odrzucać .

Opublikowano
13 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

@bratrolnika tak jak kiedyś pisałeś ... jednak olx ma tą "moc" ... na "Sprzedajemy" moto stało tydzień i żadnego telefonu a na "olx" nie całą godzine i juz telefon i jutro przyjezdza gościu oglądać

Mówiłem, i nadal to potwierdzam👍

13 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/derbi-senda-xtreme-50-sm-supermoto-cross-CID5-IDAqhg6.html

i jak sie uda to po niedzieli kupno czegoś innego :P

Za późno się obudziłeś, bo na wiosnę sprzedałbym ci mojego junaka 126 125/250

A propos szczepień

https://m.demotywatory.pl/4664853

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

albo nasze kiszone ogórki ,kapusta ,w innych krajach uważane za zgniłe ,zepsute a u nas cenione jako smaczne i zdrowe

Zsiadłe mleko,gruszki ulęgałki,

• Like 2
Opublikowano

No a co przeprowadza naszą ulubioną reakcję chemiczną czyli fermentację alkoholową? Oczywiście drożdże.

Co do siły działania olx.

Po remoncie córce nie chciało się układać na nowo wszystkich klocków lego, z żartów wstawiłem na olx. Po godzinie mnóstwo ofert cenowych, telefonów i sprzedane za 250zł. A poszłoby do śmietnika. Syn miał kolejkę z torami z drewna. Po 2 godzinach sprzedana za 100. Stare 15 letnie telewizory sprzedane po 70zł, przynajmniej wywozić nie musiałem.

Zsiadłe mleko w upał z ziemniaczkiem, śmietanką solą pieprzem - rewelacja.

A jak potrafi czasem perystaltykę jelit poprawić i przyspieszyć. Przed dalszą podróżą nie wskazane😁

Opublikowano
56 minut temu, bratrolnika napisał:

Mówiłem, i nadal to potwierdzam👍

Za późno się obudziłeś, bo na wiosnę sprzedałbym ci mojego junaka 126 125/250

A propos szczepień

https://m.demotywatory.pl/4664853

Akurat teraz Moto nie będę kupował ;) a jak coś się będzie kupować na coś typu Yamaha yzf 125 

Lub honda NSR 125 

16 minut temu, Agrest napisał:

No a co przeprowadza naszą ulubioną reakcję chemiczną czyli fermentację alkoholową? Oczywiście drożdże.

Co do siły działania olx.

Po remoncie córce nie chciało się układać na nowo wszystkich klocków lego, z żartów wstawiłem na olx. Po godzinie mnóstwo ofert cenowych, telefonów i sprzedane za 250zł. A poszłoby do śmietnika. Syn miał kolejkę z torami z drewna. Po 2 godzinach sprzedana za 100. Stare 15 letnie telewizory sprzedane po 70zł, przynajmniej wywozić nie musiałem.

Zsiadłe mleko w upał z ziemniaczkiem, śmietanką solą pieprzem - rewelacja.

A jak potrafi czasem perystaltykę jelit poprawić i przyspieszyć. Przed dalszą podróżą nie wskazane😁

Myślałem że to też sprzedałeś 😅

• Haha 1
Opublikowano

Pewnie i taki produkt się tam znajdzie.

Sprzedałem nawet stary materac 160x200 który dobrze nam służył w pierwszych latach małżeństwa🤪  Upchnęliśmy to w fiata albea.😯

O i zjeżdżalnię z poliwęglanu z domku do zabawy .250cm długa gość do toyoty yaris załadował

Opublikowano
5 minut temu, sumek666 napisał:

Rolnik ile ty masz lat, że na takie popierdółki patrzysz? Masz prawko na A?

aktualnie 20 ;) nic mocniejszego na razie mi nie potrzebne

1 minutę temu, Agrest napisał:

Pewnie i taki produkt się tam znajdzie.

Sprzedałem nawet stary materac 160x200 który dobrze nam służył w pierwszych latach małżeństwa🤪  Upchnęliśmy to w fiata albea.😯

O i zjeżdżalnię z poliwęglanu z domku do zabawy .250cm długa gość do toyoty yaris załadował

a kupującemu powiedziałeś że był dobrze przetestowany ? 😂

Opublikowano

Wyglądał na kumatego i świadomego zakupu. 

A kupił bo robił imprezę i nie chciał żeby kumple na podłodze leżeli. W pięciu spokojnie mogą się ułożyć 😁

Opublikowano

taką oto wiadomość dostałem
" Dobry wieczór, czy cena podlega negocjacji i mógłby pan wyslac wiecej zdjęć licznika z bliska silnika, łączenia dyfuzora z silnikiem calego dyfuzora i wydechu? I najlepiej filmik jak silnik pracuje "

Chciałem mu odpisać czy frytki do tego ale sie powstrzymałem 😆

• Haha 1
Opublikowano

Pobrał DNA z materaca i w ojcostwo Cię wrobi i będziesz bulił pół życia 😉

3 minuty temu, Agrest napisał:

Wyglądał na kumatego i świadomego zakupu. 

A kupił bo robił imprezę i nie chciał żeby kumple na podłodze leżeli. W pięciu spokojnie mogą się ułożyć 😁

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Mogę sprzedac Honda Innova 125, tylko na ścigacza to się nie nadaje dla młodych gniewnych Vmax około 100km/h :D

Za to pali 2l/100km

Kurła to ta Senda co sprzedaje pali 3x tyle 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Mogę sprzedac Honda Innova 125, tylko na ścigacza to się nie nadaje dla młodych gniewnych Vmax około 100km/h :D

Za to pali 2l/100km

A jak odpalisz to ile?;-)

Opublikowano

Jak odpalę to też, dojeżdżałem nią do pracy to 3,5l zbiornik wystarcza na 150km i jeszcze jest na 20km rezerwy przy prędkości ekonomicznej 80-90km/h

Czterosuw, 10KM - to ile ma spalać ?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A mi się nie wyświetla . Co tam było ?

No i jednak masz nadal lajki ?

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v