Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może z wypełniaczem z opiłków co by magnrtyczny tester lakieru oszukać.😉

Opublikowano
7 godzin temu, romek6340 napisał:

Zasadniczo mi o cenę nie chodzi bo i racja nie ma co wymagać, tylko o sposób opisu. Skoro "właściciel" stwierdza że minusem jest wgniotka to i o dzwonie warto wspomnieć :) Można by użyć sformułowania " jedynym mankamentem auta jest mała wgniotka oraz powypadkowa przeszłość pojazdu, w wyniku której, po przeprowadzonej naprawie widzimy pękającą szpachlę". Chyba za bardzo marzę B|

przy samochodach do2tys.zł rarytasem jest jak ma opony do pary, a jak bieżnika starczy jeszcze na sezon to już w ogóle full opcja

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Ciagnika nie potrzeba ;) silnik w prasie i koniki dają radę 

Z taką prędkościa c360'by jęzor wywalila :D

Opublikowano
59 minut temu, Marecki2922 napisał:

O widzisz , a ja mam dosyć żmijki i zastanawiam się nad ssąco tłoczacą z Augustowa 

Czasem może i dobrze jak prąd kopnie przynajmniej kawy nie trzeba :D

Kumpel kupił 3 silosy i do tego ma żmijkę pionową chyba z Odolanowa i jest mega zadowolony,ale ma tą z dodatkowym ślimakiem dopychającym

Opublikowano
21 godzin temu, wiesiek63zmc napisał:

Może ktoś jest z okolic Hrubieszowa i coś wie na temat człowieka który handluje  odremontowanymi przyczepami tylko że brak zgodności dokumentów z przyczepą Sprawę bada policja 

Co to znaczy niezgodność? 

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-ruska-wywrotka-trzy-osiowa-CID757-IDzPULM.html Co sądzicie? T6 by to potargało? Ciągnęła już 20 ton na haku to miała ciężkawo pod górki ale szła jak dzika.

Opublikowano
4 godziny temu, wiesiek63zmc napisał:

Na przyczepie był numer zgodny z dokumetami ale był też inny numer zamaskowany który już się nie zgadzał 

To sobie problemów narobił jeden i drugi.. Sprzedawca zapomniał wyszlifowac 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v