Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, ENDRIUROL napisał:

czy na portalach ktos widzial tandem w dobrych pieniadzach, moze byc tylko na tyl z papierami. stan aby narazie wystarczyl. taki z 10t pszenicy zeby mogl zabrac. jest tego pelno az glowa boli. do 15tys. najlepiej podwojna os

Ja mam rozrzutnik na tandemie, można przerobić na przyczepę za 10tyś sprzedam.

Opublikowano
2 godziny temu, przekręt napisał:

Twoja nazwa użytkownika nie zachęca do wchodzenia we wspólne interesy....

7 minut temu, Wiesi0 napisał:

Ja mam rozrzutnik na tandemie, można przerobić na przyczepę za 10tyś sprzedam.

Ja za drugie 10tys.zl przerobie chętnie na wywrotkę

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

jak znajdę fote to wrzucę.

PICT0240.JPG

PICT0245.JPG

PICT0237.JPG

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ruski tandem? Jak to się sprawuje i jak z częściami do tego? 

Opublikowano (edytowane)

@stempos1980 mam już ją w obserwowanych-tą z wcześniejszego posta, i jeszcze druga za Łodzią, tyle że tak jak @Rolnik7343 mówi opony w tej do zmiany, a druga bez jednego koła. Wiem, może jestem zbyt wygodny, ale do tej pory udawało mi się w większości przypadków kupić oś z kołami, no i żeby były takie same opony, wolę jak są słabsze opony ale do pary, jak ładne ale każda inna

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, ENDRIUROL napisał:

czy na portalach ktos widzial tandem w dobrych pieniadzach, moze byc tylko na tyl z papierami. stan aby narazie wystarczyl. taki z 10t pszenicy zeby mogl zabrac. jest tego pelno az glowa boli. do 15tys. najlepiej podwojna os

Nie wiem, czy ci podpasi:

https://sprzedajemy.pl/przyczepa-tandem-16t-wywrot-3-strony-raty-zamiana-dowoz-probostwo-gorne-2-e30984-nr58358880

Dnia 26.04.2019 o 07:36, solek01 napisał:

Przeczytaj 2x ze zrozumieniem i wtedy pisz.

Pompa jaką wstawiłem z linku jest to chinol, a Omnigena kosztuje drugie tyle:

https://allegro.pl/oferta/skm-100-3-pompa-glebinowa-0-75kw-omnigena-6880909998

SKM 200 ze studni kopanej z 14m po 2 dniach użytkowania nawet 1,5 bar na hydroforze nie mogła nabić. Na szczęście kupiłem przez internet i zaraz oddałem a raczej zamieniłem na sigme śrubową na siłe kosztującą drugie tyle co ta żałosna omnigena i jak na razie wszystko gra. Sigma EVGU 16-8-GU-080 - takie coś.

Edytowane przez jaffa
Opublikowano

Co Wy porównujecie? Pompę głębinową z hydroforową? Pytaliście jakie ma źródło? 

Opublikowano (edytowane)

Przecież pompy głębinowe też chodzą z hydroforami. Jeżeli do studni kopanej tak zwanej kręgowej to głębinówka też spełni swoje zadanie tylko nie może być za mocna bo będzie dno podbijać do góry. 

Edytowane przez stempos1980
Poprawa postu
Opublikowano
20 godzin temu, tobi866 napisał:

Ruski tandem? Jak to się sprawuje i jak z częściami do tego? 

Pożyczyłem kasę koledze i nie miał jak oddać to dał mi rozrzutnik i nim nie robię bo już miałem wcześniej, raz spróbowałem i rzuca tylko za siebie i mocno tnie gnój jak sieczkarnia, po za tym części są i tanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v