Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ lukbold akurat do lemkena z linka bardzo łatwo dostać części. Korpus bk12 odkladnica pewnie b25 albo b30. W unirolu bez problemu sie dostanie. Przeciez to korpus nowego typu. @soltys48 moze i dalo by sie ustawić te 38/39 cm ale pytanie taka mała odkladnia i lemiesz da rade to przerzucić.

Opublikowano

Dziś należało by w ogóle przekalkulować sens zakupu przyczepy, do tego sztywnej i małej.Jak ktoś ma pola "za stodołą" to na co papiery, to nie te czasy że wszędzie się wszystko woziło i za wszystkim jeździło, u mnie dwukółka już dawno stoi w krzakach a 2 przyczepy asfaltu to z 10 lat nie widziały, używam ich tylko do zwożenia bel. Nawozy - pasze przywiozą, paliwo przywiozą, po zborze przyjadą, po buraki przyjadą, po żywiec przyjadą, nawet śmieci odbiorą... Zresztą jechać gdzieś ciągnikiem z dwoma przyczepami 4T  to mało dochodowy interes jak za 3zł/km przewiozą 30ton... Aczkolwiek są jeszcze idioci co jeżdżą sami po żwir do żwirowni 15km, płacą 40zł za przyczepę 4T i wracają, a za 350zł przywiozą na miejsce całą wannę...

Opublikowano

Przejedź się kolego trochę w Polskę, to zobaczysz, że nie wszędzie jest tak pięknie jak pod wa-wą. Nie wszędzie towar dowiozą, bo nie ma dobrych bitych dróg. Z wywozem towaru tak samo. Pola mam w różnych odległościach, często po kilka km. od domu. W wielu kawałkach. Jeżdżę po drewno do lasu. Przyczepa jest mi potrzebna. Może nie co dzień, ale kilka razy w tygodniu. Nie można mierzyć wszystkich swoją miarą, jak nasza p. premier. Jej jest ekstra dobrze, to znaczy, że wszystkim jest ekstra ??

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-dwutalerzowy-amazone-CID757-IDbMs1f.html#0d24584a93 watro kupić coś takiego czy może już lepiej nowy lejek?

Niedawno kupiłem takiego no ale w lepszym stanie w orginale za 2 stówy więcej na razie użyłem go dwa razy do kredy granulowanej i polifoski może saletrę rzuci na dwanaście metrów ale te co ja siałem to rzucał na 8 no i tak średnio z równością  wysiewu ale może to kwestia wprawy a i tak jest lepszy od lejka. Ten z ogłoszenia bym sobie odpuścił swoje już zrobił

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v