Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, kopin napisał:

wczoraj w temacie o pszenicy pisał że nie potrzebuje,wiec chyba przez rok mu sie zmieniło,a Ty taki niereformowalny tylko ścieżki i ścieżki

yacenty

• Test tytułu
  •  
  • yacenty
  • Root Admin
  •  855  25795
  11 godzin temu, PanPawel napisał:

I na dodatek w ścieżkę nie trafił:p

widzisz kolego mi ścieżki nie są potrzebne

Like

Jak jego ciągnik sam jezdzi to po co mu ścieżki ...

• Haha 1
Opublikowano
21 godzin temu, kopin napisał:

E tam ,czepiają sie tych Zetorów jak Jarek pedałów,wszyscy wszystko wiedzą ,a każdy ma MTZ albo Internacionala ;-)))))

Albo oba na raz😁

3 godziny temu, zetorki12 napisał:

Jakiej firmy , za ile i jaka lokalizacja ?

Szukasz?

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Jak nie potrzebuje ? W ubiegłym roku nawet podwójne zrobił .:P

Na 2 lata zrobił  to teraz nie potrzeba 

• Like 1
Opublikowano
20 godzin temu, debrzyna napisał:

A ja mam zamiar kupić dwuosiowy białostocki 4 t

Znajomy sprzedał za ,,psie pieniądze''handlarzom z Kielc.Szkoda bo w super stanie(woził nim aby drzewo na opał)

• AgroTeam
Opublikowano
1 minutę temu, paktofonikas1987 napisał:

Ile realnie koszt transportu czegoś takiego na wschód Polski? 

Nie mam pojęcia. Ja za rozsiewacz pod Wrocław płaciłem ostatnio 1000zł Ale taki korpus może wejdzie na paletę wtedy mozna nawet kurierem nadać

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, griga napisał:

szkoda że sam korpus i bez ramy

dużo w rozsiewaczach siedzisz to napisz co sądzisz o tym https://rauch.de/polnisch/technologia-nawoenia/axis-e/napaed-elektryczny.html

czy ktoś wie jakie jest zapotrzebowanie na moc pojedyńczej przekładni kątowej rozsiewacza lejowego podczas rozsiewania nawozu? 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

tablice z hajnowki, traktor na slasku. dziwne ciut.

Pewnie w spadku po dziadku .

• AgroTeam
Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał:

szkoda że sam korpus i bez ramy

dużo w rozsiewaczach siedzisz to napisz co sądzisz o tym https://rauch.de/polnisch/technologia-nawoenia/axis-e/napaed-elektryczny.html

czy ktoś wie jakie jest zapotrzebowanie na moc pojedyńczej przekładni kątowej rozsiewacza lejowego podczas rozsiewania nawozu? 

Myślę że kiedyś to będzie ciekawe rozwiązanie, tylko pomyśl jak założysz 3 silniki (dwie tarcze i mieszadło) jaki to będzie miało pobór. Zdecydowanie wolał bym silniki hydrauliczne ze sterowaniem obrotów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v