Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, tobi866 napisał:

Brat mam oś od kombajnu ziemniaczanego dwu rzedowego polskiego., szeroka musiałbyś ja trochę skrucic. Dla kolegi z forum oddam taniej, zamiast płacić za wysyłkę stopek dam Tobie na paliwo i sobie odbierzesz..... 

A tak wogole widziałem ostatnio na lokalnym zlomie oś od rozrzutnika musiałby podjechać, zapytać.... 

Kiedyś pisaliśmy o tej twojej osi, za szeroka dla mnie, a co jak co, ale os to ostatni element który chciałbym spawać. 

26 minut temu, tobi866 napisał:

Widzę Adaś chłopie nie opierdal.....asz  się. Pilnuj trochę porządku bo Zetorek coś się obija. 

Już tu kiedyś ktoś wspominał ale nie mogę znaleźć, jest tu na forum chłopak który robi naklejki na maszyny? 

Ostatnio na allegro tanie wyrwałem naklejki i jeszcze bezkosztowo gość mi co nieco pozmieniał, jak chcesz to wrzucę u kogo kupowalem. 

Opublikowano

To wrzuć, może i ja kupie u niego. Mam też oś od kombajnu zbożowego przednia ale tam są koła 14,9/26 także też za duuuuza? 

Opublikowano

Jakby powietrza upuścił to by może i pasowała😂

U tego gościa z linku poniżej kupowałem, przerobił jak chciałem, cena też rozsądna, ale odpisywał na maile z dwa dni po przeczytaniu....

https://allegro.pl/oferta/naklejki-przyczepa-autosan-d47-55-50-35-46-732-7907503202

A właśnie, jak już na naklejki zeszło, nie chce ktoś znaczka Autosan 2szt. i napisów d-35 też dwie sztuki??? I parę piktogramów, bo mi zostało, za perłę chmielową oddam

Opublikowano
1 godzinę temu, tobi866 napisał:

To wrzuć, może i ja kupie u niego. Mam też oś od kombajnu zbożowego przednia ale tam są koła 14,9/26 także też za duuuuza? 

Zawsze można zrobić na dużych kołach jak rozrzutnik

Opublikowano

znowu germanka , polską to ty chyba tylko żonę masz 

Opublikowano

Ciekawe czy dużo ma przebiegu🚼🚼🚼 i czy bita nie była u poprzedniego właściciela? 😉

Opublikowano
2 godziny temu, tobi866 napisał:

Widzę Adaś chłopie nie opierdal.....asz  się. Pilnuj trochę porządku bo Zetorek coś się obija. 

Już tu kiedyś ktoś wspominał ale nie mogę znaleźć, jest tu na forum chłopak który robi naklejki na maszyny? 

@asharot 

47 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Pozdrowienia z Kalinowic

IMG_20190318_102524.jpg

I co? Znowu germańskie....

Ładnie wygląda 

Opublikowano
4 godziny temu, ENDRIUROL napisał:

witam, mam takie odbojniki w d47:

https://allegro.pl/oferta/odboj-gumowy-balwanek-przyczepy-rzk15-d47-d50-7728105079?fromVariant=7399650141

a chcialbym wymienic na takie

https://allegro.pl/oferta/odboj-gumowy-balwanek-odbojnik-przyczepy-d47-50-80-7430092852?fromVariant=7399650141

tylko ze ten gdy przyczepa bedzie pusta, juz bedzie sie opieral, a jak naladuje ze 6t to resor nawet nie bedzie blisko wyprostowania. te 2 sa duzo wieksze i duzo mocniejszcze, co mi doradzicie?

te stare bałwanki to może jeszcze jakoś się trzymały, nowe pękają, taka jakość
kup sobie stożki z hl, koszt niewiele większy a będzie lepiej trzymał resor

Dnia 17.03.2019 o 17:31, Thomas2135 napisał:

Pytanie do znawców tematu. Te ciagniki miały takie sterowanie podnosnikiem i hydrauliką oryginalnie z 80ki? Jak to było połączone z korpusem?

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-ursusa-c362-CID757-IDz5Ncc.html

a w życiuUrsus C 362 C 360  Wersja Eksportowa - 1

Opublikowano

@Rolnik1973 a ten siłownik da radę pełną podnieść?

Na pierwszy rzut oka jakiś taki niskobudżetowy i bardzo cienki się wydaje.

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Pozdrowienia z Kalinowic

IMG_20190318_102524.jpg

Przenieś do galerii

Wszystko wyjaśnię jak przyjedzie, pewnie w sobotę.

Zaliczka dana przyczepa zaklepana.

Przyczepa git nie ma się do czego przyczepić.

Chciał żebym przyjechał zobaczył i zdecydował czy biorę czy nie bo 2 kupców na nią poluje.

No i żebyście się nie kłócili to cała dolna rama bbs brandys reszta nowa polska.

• Like 2
Opublikowano

to oglądałeś osobiście ? A ten ceownik wystający nad zaczepem to dospawali to do drabinki , nie za mocno wystaje do przodu ?

A ten siłownik to na oko widać że chudzinka do trocin tylko , chyba że to ten ostatni człon wystaje w D -47 grubszy jest , mam w wywrotce małej nowy siłownik niby 8 t i na środku jest a przy 4 t ziemi czasem ledwo dźwiga 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v