Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

to skąd ty jesteś że niedaleko masz????

sam fakt że opony słabe to pewnie z 10tys.zł trzeba na dzień dobry dołożyć

tanio jest to szybko pójdzie, i rynek zapomni😋

Powiat Kutnowski prawie posrodku Kutna i Łowicza GM BEDLNO

• Thanks 1
Opublikowano

Potrzebuje zbiornika paliwa od Mtza, najlepiej lewy z wlewem, ale w rozsądnej cenie może być nawet prawy. Jakby ktoś wiedział, dajcie znać. 

Opublikowano

Bo z zachodu przyjeżdżają i takie biorą od ręki . :ph34r:

Opublikowano

Z jakim mocowaniem amortyzatory gazowe są najlepsze, czy najrtwalsze? Mam w ciągniku wszystkie mocowania pokrywane i będę coś rzeźbil, a amortyzatory widzę są albo z otworem, albo na kule, albo już z kula. Jest jakaś różnica? 

Opublikowano

Za taką to z 7 tys trzeba wyłożyć. Te stare takie szerokie nie były.

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

@bratrolnika

Najbliższy dalszy wyjazd to będzie w okolicach roku 2023, jak splace  kredyt i będę ciągnika większego szukał :) za drobnica to tak daleko nie będę jechal

No jak, a przyczepa ode mnie😎

6 minut temu, kolo11 napisał:

Widziałem, co nie zmienia faktu że te casey poniżej 50000zl raczej ciężko spotkać

Opublikowano
13 minut temu, KlimekPL napisał:

Taka cena nie dziwi, bo są chętni wyłożyć takie pieniądze za zetorka, a przykładu nie trzeba daleko szukać:

https://www.agrofoto.pl/forum/topic/273859-kupie-zetora-7745-turbo/

Napisałem mu że skoro ma wydać tyle kasy to niech rok się wstrzyma i kupi np new hllanda td5 85 nowego albo jaką sproxime, to bez sensu kupić taki ciągnik za takie pieniądze

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-fendt-305-ls-farmer-waskie-kola-z-austrii-deutz-john-deere-CID757-IDxmvTf.html#514b983bd2

nie mam pytań ............

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v