Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale gość łatwo kasę liczy, tylko z matmą mu nie po drodze.

Machnął się o bagatela 30000sztuk i i o 152 m2 muru😆

Opublikowano

Ja mam NRDowska karpiówke pozostała po przekrywaniu dachu nowa. Trochę tego jest.

Opublikowano

Dla mnie normalna. Taka sama była tam na stajni w Płoskini. Na tych nawet mazurakich terenach taka jest na każdym domu, oborze z czerwonej cegły. Sąsiad zrzucił całą z takiego domu jak mój i blachą przykrył. Teraz jeszcze ze stodoły też zrzucił. Nie wiem ile zostawił, bo nie utrzymujemy kontaktu. 

Opublikowano
18 godzin temu, marian7k napisał:

Mam jedną otwór 160 za 100 bierz ,nie wysyłam. Granica lubelskie- świętokrzyskie.

otwór ok.220mm,a ja suwalski,i tak i tak nic

15 godzin temu, paktofonikas1987 napisał:

Poszukam, coś powinienem znaleźć u siebie. Przypomnij się w piątek, sobotę 

Tylko między szpilkami 140 mm ,a otwor ok.220mm,. Zakupiłem felgę za 160 zl,no w sumie mogę ją oddać,tokarz za 100 dorobi,. i teraz mam dylemat czy nowe nie rozkręcane czy stare nie wiadomego. a wszystko przez to że,, zachciało'' się wywieżdż  9 rozżutników na trawę potalerzowaną w te mrozy. a gruda byla jak ho......i pofalowało

Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

lepszy na łańcuchach czy na taśmie gumowej ?
https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-rcw-CID757-IDyN4vw.html#1ec616e0d1

Mam takiego na taśmie i wg mnie lepsze od łąńcuchowego chociażby pod względem tego,że "wszystko"ze skrzyni wysieje

1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Dla mnie normalna. Taka sama była tam na stajni w Płoskini. Na tych nawet mazurakich terenach taka jest na każdym domu, oborze z czerwonej cegły. Sąsiad zrzucił całą z takiego domu jak mój i blachą przykrył. Teraz jeszcze ze stodoły też zrzucił. Nie wiem ile zostawił, bo nie utrzymujemy kontaktu. 

Ta Was tam to normalna a u mnie gdzieś taką Widziałeś?

Opublikowano
15 godzin temu, daron64 napisał:

Okazja.. 

https://www.olx.pl/oferta/cegly-poniemieckie-dachowki-drewno-kamienie-gruz-CID628-IDyNKZ0.html

To nie stara rozwalajaca się obora(czy co to tam bylo), tylko 74000 sztuk ręcznie wykonanej cegły romanskiej.. Do odzysku w zakresie kupującego.. 

Za ponad dwa złote za sztukę ktoś kupi cegłę , która musi wydobyc , oczyścić , ułożyć i przetransportować , gdy można iść i i kupić za 1.5 nowa z dowozem na miejsce i rozładunkiem  ? ;)

Opublikowano

Jeżeli mokre wapno to łańcuch lepszy. Koło rodziców mają to nawet podłoże pieczarkowe pod drzewami w sadach jabłoniowych rozsypują. Pany tylko nie przejść się dziś pączkami😁a na popitkę🍺

Opublikowano
2 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Nie patrzyłem. Betonową macie? 

Coś ala'a

2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Jeżeli mokre wapno to łańcuch lepszy. 

Nie prawda

Lepiej idzie niż łańcuchowym 

Opublikowano
2 godziny temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Za ponad dwa złote za sztukę ktoś kupi cegłę , która musi wydobyc , oczyścić , ułożyć i przetransportować , gdy można iść i i kupić za 1.5 nowa z dowozem na miejsce i rozładunkiem  ? ;)

Kilka lat temu niedaleko mnie rozbierali stary carski budynek to za cegłę płacili 5 zł za sztukę bo była ona wykorzystywana do odrestaurowania jakiegoś starego budynku i konserwator nakazał użycie cegieł z przed 1918 roku.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v