Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, stempos1980 napisał:

Brat jak jest trochę to i mka da radę ale jak jest sporo to co 2-3 lata remont. Pamiętam kiedyś znajomy miał 14 ha sądu i to ciapkiem ganiał z dużym koszem to pewnego razu korba wyleciała przez miskę na ziemie

zobaczymy, opryskiwacz dopiero jeden sezon jest u nas, Emka czerwona dostawała w nim po d*pie, i gotowała wodę, ta żółta z małym przebiegiem dla odmiany chodzi cały czas, i niby wszystko  porządku, zobaczymy co czas przyniesie

9 godzin temu, slawek74 napisał:

60 spawają do wozów paszowych😉

ale to tylko tych małych, przecież i tutaj wszyscy piszą że do większych paszowozów C-360 jest za mała

9 godzin temu, konteno napisał:

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

ale to tylko tych małych, przecież i tutaj wszyscy piszą że do większych paszowozów C-360 jest za mała

8-10 m ok.pod warunkiem że paszowóz ma dwa biegi lub na zależnym.Przy normalnym wałku bela siana i sianokiszonki długiej razem wrzucona,nie powiem się nie podda,woli od dymu się zadusić. Lecz nim potnie to się zagotuje. 

Opublikowano
Shogun napisał:

No właśnie też myślę że za dużo pewno powiedział. Już samo to że pokazał jak posprawdzac ciśnienia na Vario i ile powinno być przyspieszenie to handlarzy i serwisantów wkurwiło. A jeszcze ostatnio pokazał że w fabryce łożyska igiełkowe go nie założyli na przekładni planetarnej. No i plus mówienie prawdy o serwisie korbanka. Oby go nie gnoili za to.

tam prawdopodobnie o co innego chodziło a nie o filmy

Opublikowano
13 godzin temu, Shogun napisał:

No właśnie też myślę że za dużo pewno powiedział. Już samo to że pokazał jak posprawdzac ciśnienia na Vario i ile powinno być przyspieszenie to handlarzy i serwisantów wkurwiło. A jeszcze ostatnio pokazał że w fabryce łożyska igiełkowe go nie założyli na przekładni planetarnej. No i plus mówienie prawdy o serwisie korbanka. Oby go nie gnoili za to.

teraz powinien jakiemuś znajomemu przesłać filmy i żeby on wstawił na on stawił na kanał ...

i co mu zrobią ? ch*ja mogą mu zrobić
a jak by coś sie działo to trzeba zrobić nagonke na korbanka żeby firmie dowalić i tyle ;) i tak firma nam ch*ja zrobi ... a może właściciel nabawi sie jeszcze większego bólu d*py :D

15 minut temu, Uziu92 napisał:

tam prawdopodobnie o co innego chodziło a nie o filmy

a jak myślisz o co ? o to że  użytkownicy po obejrzeniu filmu mieli większe rozeznanie i mniejsze awarie mogli sami naprawiać i serwis nie mógł by opierdalać na grube tysiące wymieniając połowe części w ciagniku z tłumaczeniem że  to trzeba było zmienic ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

pamiętam, skąd wiesz że to on??? po czym poznajesz???

Kiedys kupil ode mnie atrape od c-355 i zapamietalem dane , zagadalem do niego - zapowiada powrot na AF .

• Thanks 1
Opublikowano

Ja nie czytałem, nie wdawałem się w kłótnie to mam wyje.. co tam będzie pisał. 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, agrarmrc napisał:

Szkoda że nie ma przystawki-plazmy do migomata IGBT bo wtedy większa wydajność i ograniczenie kosztów. 

do igbt tego nie zrobisz , kiedys były urządzenia na mosfetach  3w1 MMA ,TIG DC i CUT ale to tylko jednofazowe a MIG to już raczej oddzielne urządzenie trzeba

Edytowane przez konteno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v