Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, soltys48 napisał:

To Ty tego wcześniej nie widział??

No nie. Na kablach widziałem ale że takie wifirifi to nie

Edytowane przez sumek666
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, mate12345 napisał:

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/RtAd/ zna ktoś tego handlarza? Rozsiewacze wydają się zadbane, tylko nie wiem czy warto jechać w ciemno 250 km

ładnie wyglądają ale ja za 20 -letni rozsiewacz tyle bym niedał  9 tys. nieraz takie są z 2010 r napewno malowane choć widziałem 5 letnie z ładną rdzą na przekładni i ramie pisze o rauchu  nawet od sypania nawozu po tylu latach by sie farba wytarła w srodku , ktos wstawiał zdjecie do galeri niedawno bo kupił nie sumek   jak nie on to sory ato chyba ty griga  wstawiałes  foto .

Edytowane przez jarecki
  • AgroTeam
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

ładnie wyglądają ale ja za 20 -letni rozsiewacz tyle bym niedał  9 tys. nieraz takie są z 2010 r napewno malowane choć widziałem 5 letnie z ładną rdzą na przekładni i ramie pisze o rauchu

Też nie wierzę w to że sa nie malowane. Na zachodzie ten sprzęt nie stoi tylko pod dachem i pachnie.

Opublikowano

A czy one nie są tak samo "ciasne" jak stary poznaniak?

Nie zapychają się przy byle słomce czy rozłogu perzu?

Opublikowano

Czyli się zapycha. Ki uj kupić coś co na dzień dobry trzeba ciąć i spawać

Opublikowano

Też czasem patrzę na nie, ale wydaje mi się że od lat 80- tych w odległości redlic względem siebie nic nie zmienili. 

Może jakiś użytkownik się wypowie?

Opublikowano

amazone moze i fajny, ale często za 30 letni 15 tys mało i w raz wszystkiego nie ma co mi potrzebne, a jak jest to na drugim końcu PL gdzie transport mnie wyjdzie tyle do tego ze niewiele zbraknie do nowego.

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

qrła, czy na tym olx już nieda się za darmo wystawić ogłoszenia   ?????

Już mało działów darmowych . Większość płatne .

Opublikowano

Byłem jesienią u niego oglądać pług. Przy okazji obejrzałem siewniki. Nawet nie najgorsze. Zejście raczej ma bo co trochę nowe wystawia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v