Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, Bananek napisał:

juz nie pamietam kiedy widzialem zuka na szrocie. o tarpanie nie wspomne.

Fakt, to nie 10 lat temu...

39 minut temu, konteno napisał:

@Thomas2135

ktoś potrafiłby zlokalizować to miejsce ?

Masz tam jakiś link, sprawdzałeś?

Żebyś jej tylko nie zamęczył swoim życiowym optymizmem

• Haha 4
Opublikowano

Dopiero był reportaż o tym jak kupili koparki z zachodu,i zaliczkowali po 30 % i tyle widzieli kasę ,więc teraz pora na d*py ze wschodu standard ,w 2-3 wiadomości dostaniesz jeszcze lepsze zdjęcia i wiadomość że bardzo chce przyjechać,ale nie ma kasy ......

trafi sie łoś to kupi drogą d*pę jak tą koparkę ,ale niczym żadnej dziury nie wykopie 

• Haha 1
Opublikowano

Sołtys wiele za to z przesyłką? Tamten targ nie wyszedł to może teraz się uda. (wagę kupiłem) 

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Fakt, to nie 10 lat temu...

Masz tam jakiś link, sprawdzałeś?

Żebyś jej tylko nie zamęczył swoim życiowym optymizmem

właśnie szukam takiej co by mi pomogła życiowy optymizm przywrócić żeby przypadkiem kiedyś nie skończyć jak ten człowiek o którym pisał tytanowyJanusz  

1 godzinę temu, sumek666 napisał:

Na rokse se wejdź :)

galerie studniówkowe przeglądam , na to samo wychodzi 

Opublikowano

Link z telefonu wrzucany.  Z komputera do przeglądania Af nie korzystam kilka lat. 

Opublikowano

Kiedyś za stodołą u mnie stała syrena,później zostały po niej tylko osie z kołami, było to już jakieś 10 lat temu,tato chciał robić dwukółke na bydło a wyszło że kupił gotową a osie zostały

Opublikowano
2 godziny temu, konteno napisał:

właśnie szukam takiej co by mi pomogła życiowy optymizm przywrócić żeby przypadkiem kiedyś nie skończyć jak ten człowiek o którym pisał tytanowyJanusz  

galerie studniówkowe przeglądam , na to samo wychodzi 

A myślisz że jakakolwiek będzie chciała takiego smutasa? Weź się chłopie w garść, wiele nie trzeba. Po co się martwić, skoro lepiej patrzeć na lepsze strony tego co nas spotyka, wszystko ma swoje plusy

Opublikowano

Panowie, tak poza tematem. Szukam samozbierającej. Oczywiście Polskiej Interesowałem się Pronarem . Metal Fach ma wypuścić za rok jak nie lepiej więc nie będę czekał. A Metal Tech Roto GL najbardziej mi przypadł do gustu ale jakiej firmy jest tam podbierak, bo niestety ściągają za Odry?  

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, radex napisał:

pytałem się raz ale chyba nikt nie odpowiedział.... Czy może ktoś coś takiego użytkował i może mi coś o tym sprzęcie powiedzieć ?

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-spalinowy-turbinowy-plecakowy-CID628-IDfibvZ.html#ba0507c3a9;promoted

Mam, nawet polecam, ale nie do dużych powierzchni max 2 opryskiwacze. Szybciej ci plecy odpadną. Po zalaniu do pełna waży ponad 25kg, a to już sporo. Czasami nie trzyma obrotów, a niestety ale gaźnik jest bezobsługowy i nie da się go ustawić po swojemu. Do małych powierzchni polecam. Do wiekszej powierzchni lepiej zainwestować w solo lub stihla.

Edytowane przez xraqued
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

No ,jeśli w cenie ,, komplet zaczepów'' typu dyskowa,rotacyjna...... i jeszcze coś spadnie.Czyli z 45ooo do oddaniaO.o,też kutwa kawał. Niecałe 70 km,z tego kilka pobiegło...

Edytowane przez kizak
Opublikowano

moim zdaniem raczej mizerny,oszczędność materiału na każdym kroku,zabezpieczenie na kołek, moim zdaniem lipa bo zrobiony jak do ciapka,ale go ciapkiem nie uciągniesz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v