Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Pany a co sądzicie o takich przyczepach po odbudowie, warte to co czy to tylko ładnie farbą zachlapane?

Screenshot_20190122-080110.jpg

Screenshot_20190122-080149.jpg

Zależy gdzie kupisz....

U Was może być ciężko z dobra ceną 

Płn kraju jest mnóstwo rzemieślników Ci robią hl 

Sępólno, Koronowo....

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Podejrzewam, że pracował na polu golfowym. 

@Rolnik1973 jeżeli chcesz kupić dobra odrestaurowana HL to ja polecam wyrób tego Pana: 

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-hw-hl-8011-3-stronny-wywrot-8-ton-idealna-CID757-IDv7ZhE.html

Tutaj przykładowa. Mówisz co chcesz jak chcesz, on Ci mówi ile bejmów masz przywieźć i gotowe. Widziałem co najmniej 2 i to przyczepy u 2 różnych gospodarzy (czasem warto stać w kolejce na skupie) i obydwoje byli zadowoleni. 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.01.2019 o 15:02, Uziu92 napisał:

no z tego co gadał gość w tym filmie to wymieniał olej co 1000h a jest dopuszczone przez producenta 2000h , co nie zmienia faktu że skrzynia była wadliwie złozona i czemu ten fendt trafił na wschód a nie na niemocwnie czy gdzieś indziej ?

gość wymieniał co 1000 bo serwis wiedział że trafili na takiego co sam tej wymiany nie umie zrobić i będzie można go na tym wydoić , ciekawe co inni na to co pokupowali od tego dealera nówki bez względu na stajnie to też wg zaleceń producenta ciągnika czy inaczej robiono ?

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, sumek666 napisał:

Podejrzewam, że pracował na polu golfowym. 

@Rolnik1973 jeżeli chcesz kupić dobra odrestaurowana HL to ja polecam wyrób tego Pana: 

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-hw-hl-8011-3-stronny-wywrot-8-ton-idealna-CID757-IDv7ZhE.html

Tutaj przykładowa. Mówisz co chcesz jak chcesz, on Ci mówi ile bejmów masz przywieźć i gotowe. Widziałem co najmniej 2 i to przyczepy u 2 różnych gospodarzy (czasem warto stać w kolejce na skupie) i obydwoje byli zadowoleni. 

No to żeś się popisał z tym "obydwoje" .:P

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

@fezoi był szybszy od Ciebie :) 

brawo Wy mój błąd :) 

@jarecki ten Rauch jest taki jak mój. brać, nie patrzeć, się nie zastanawiać :) 

1 BB mocznika wchodzi ale trzeba umiejętnie sypać na środek. 600 kg saletry też wchodzi. 

Edytowane przez sumek666
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

sumek666  nie daj sie  zetorki12   obydwoje - kobieta może być gospodarzem nie mylić z gospodynią takze jednym traktorem była kobieta gospodarz a drugim facet i forma obydwoje jest dobra :ph34r:

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v