Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla niektórych małolatów pojeździć ciągnikiem cały dzień i wielce zmęczeni.Jaka ciężka praca.Dajcie spokój.

Opublikowano (edytowane)

Ten filmik o Classie  ma 3 dni, obejrzyjcie sobie ostatni, z wczoraj.

Mam dziwne przeczucie że komuś zaraz będzie zależało  na szybkim  zablokowaniu kanału :ph34r:

Edytowane przez Pigmei
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Ursus932 napisał:

A tu niektórzy wymagają żeby 40 letni ursus był bezawaryjny 😎

To teraz ciekawe co będzie z tego claasa za 40 lat🤔

Gołębnik

Opublikowano

Raczej nie, kury mają znaczenie gospodarcze i tu liczą się niskie koszta produkcji. 

Gołębie to drogie hobby i tu ktoś wyłoży kasę żeby mieć odrobinę więcej lansu od kolegów. 

Opublikowano
18 minut temu, Pigmei napisał:

Mam dziwne przeczucie że komuś zaraz będzie zależało  na szybkim  zablokowaniu kanału :ph34r:

No ale co on chce

Cały czas mówię że to ulepy z tysiąca czujników, 

Kupił ulepy to gó🤐na ma.

Niechby mnie słuchał😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No ale co on chce

Kupił ulepy to gó🤐na ma.

Niechby mnie słuchał😁

Germańskie g*wno

7 minut temu, Agrest napisał:

Gołębie to drogie hobby i tu ktoś wyłoży kasę żeby mieć odrobinę więcej lansu od kolegów. 

Może ale dla gołębi lepsze drewno 😏

31 minut temu, Pigmei napisał:

Blisko mnie kupił te ciągniki Ale już tego dealera niema

Edytowane przez Gość
Opublikowano
15 godzin temu, pawel885 napisał:

Widziałem jak koleś ciągał agregat ścierniskowy 6 łap ursusem 914 i co z tego? Mógł spokojnie wyjść z ciągnika i kamienie zbierać taką szybkość miał a pole wyglądało jak by ziemniaki zasadził  . Orka pługiem na wyrost bez odpowiedniej prędkości to też nic dobrego

U ojca Belarus 820 na stożku ciąga pług 4x40 stary grudziądzki i orze dobrze,ścierniskowy armasz 5 łap na kołku,ziemia od 1-4. U mnie Belarus 920.3 teść z żoną zakupili do niego bomet 4x35 i ścierniskowy agromasz 2,6m na 6 łap na tych ślimakach, tym samym agregatem kuzyn robi 902 to przód w górze ale mówi że dobrze się pracuje. Teść wymyślił sobie żeby z agregatem robić na 3 zając z napędem,prędkość prawie 9km/h,myślałem że mnie coś trafi. Zacząłem robić na 4 na żółwiu,czasami zająca wrzuciłem to prędkość 10-11km/h prawie 12 to z tylu całkiem inaczej wygląda pole,ale oczywiście kazanie musiałem dostać i teraz uwaga,że za szybko robię,tylko strzały z tyłu słychać jak się kamienie od łap odbijają

Opublikowano
Karol06 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Nie chciało się nosić teczki trzeba nosić woreczki😃 pomyś jak to zmienić żeby nie nosić

nowy polonista? zmień forum na chumanistyczne bo sie po ryczysz😆

*Humanistyczne przez samo "H", poryczysz piszemy razem :D 

jeszcze jeden😆

Opublikowano
39 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No ale co on chce

Kupił ulepy to gó🤐na ma.

Niechby mnie słuchał😁

Znaczy sie miał kupić "Emefa"   bo już polskiej podróbki z nalypką łursus jak ty masz to nie znajdze?  :P:D

Opublikowano

To i ja wrzucę coś od siebie. Pamiętacie rodzinkę, której spalił się stóg słomy i wojnę sąsiedzką z moich okolic? Oto dalsza jej część pokazana zupełnie z innej strony. Komedia i tragedia w jednym. Proszę oglądać >link<

Opublikowano (edytowane)

Nasi nawet tam jeżdżą

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Casem takie filmy to podpucha konkurencji i wogóle to podpucha.Tak jak olx i allegro czasem ktoś przyjedzie ci na podwórko i mówi mam do sprzedania sprzęt typu młot udarowy i rozmaite tam,to zobacz w ogłoszeniach jakie ceny takiego profesjonalnego sprzętu,a wszystkie ogłoszenia jego w internecie z ceną 2 wyższą.A przedmioty znanych marek,tylko takie typy których w Polsce bardzo niema tylko u niego żeby cena nie wyszła na jaw.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj miałem takiego i przyjechał samochodem nówko za pół banki dżipem i na pace miał agregat prądotwórczy ze niby ma firmę budowlano i robią nie daleko drogę i agregat kupił na zapas i ze już nie potrzebny.i czy chce kupić.

https://www.olx.pl/oferta/agregat-vinzerden-vz-91000-CID628-IDBNt1V.html

https://www.olx.pl/oferta/agregat-pradotworczy-vinzerden-vz-9100-CID628-IDBv41i.html

A ten jaki tani.

https://www.olx.pl/oferta/agregat-pradotworczy-vinzerden-vz-9100-moc-230v-3-8kw-400v-6-7kw-CID628-IDBDFNU.html

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Germańskie g*wno

Może ale dla gołębi lepsze drewno 😏

Blisko mnie kupił te ciągniki Ale już tego dealera niema

Swoją drogą trzeba współczuć gościowi bo wypierolił lekko ponad bańke na ciągniki A te teraz stoją i generują koszty🙄

Opublikowano

Mam znajomego co pracuje w serwisie tej firmy i mówił, że niektóre serie tych ciagników to plastelina, skrzynie nie wytrzymuja gwarancji. A producent zawsze odpisuje, że użytkowano ciągnik niezgodnie z przeznaczeniem, dokładnie tak jak w filmikach. Ciekawe, kiedy w końcu trafią na kogoś naprawdę upartego i zrobi im koło pióra. A te filmiki trzeba szeroko reklamować.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Z claasem tukano i u mnie we wsi miał problem ale nareperowali mu a on im zagroził ze jak nie nareperują to na targach zrobi stoisko antyclaas było to jakoś po zakupie na gwarancji.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 godziny temu, Bananek napisał:

To i ja wrzucę coś od siebie. Pamiętacie rodzinkę, której spalił się stóg słomy i wojnę sąsiedzką z moich okolic? Oto dalsza jej część pokazana zupełnie z innej strony. Komedia i tragedia w jednym. Proszę oglądać >link<

Oglądałem wczoraj ten materiał, śmiechu było co niemiara :)

• Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v