Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o sieczkarnie bo droga,jak by wbił drut w pole i kosił by bizon to by w kosie tylko ostrze się urwało,parę zł

Zresztą w tamtych stronach tak co roku się dzieje, nawet w tv w wiadomościach było.

Opublikowano

to by było zbyt łaskawe do kamieniołomów takiego i niech odpracuje szkody 

Opublikowano
16 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Ten rozsiewacz to sobie darujcie już 9 lat po tym remoncie a zdjęcia nieaktualne. Łata na łacie nawet rama łatana gość jest niepoważny. Rozsiew na jeden talerz.

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, bratrolnika napisał:

taki nic za tyle siana to mogę robić od rana do wieczora, byle zbyt był

choć wydaje mi się że on sprzedaje a nie chce sprzedać

Zrób mi taki ale od razu z wałami to już dziś mogę zaliczkę przelać 

Edytowane przez soltys48
Cholerna autokorekta
Opublikowano (edytowane)

nie drogie za metr koło 1000 zł chodzą 😁

ale tu kolega chciał nawleczony salami to szybko bierz zlecenie rób scan żeby czasem się nie zapomniał co chciał a co zapisane to się nie odkręci 🤣

Edytowane przez sebe1033
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Widziałem ,nie komentowałem co prawda, bo pod zdjęciami tego pana można się tylko zachwycać, nie wolno krytykować, a kłamać nie lubię

11 minut temu, soltys48 napisał:

Tylko się nie obraź proszę...

Ja zawsze mówię że ze mnie spawacz- hobbysta amator, nic więcej, więc jakie obrażanie-jestem świadom że nie jeden tutaj bije mnie na głowę swoimi spawami, konstrukcjami, wyposażeniem garażu

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ktoś tu pisał że sąsiad do domu nie dojechał bo się rozdupcyły😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Dnia 3.10.2019 o 20:17, Rolnik7343 napisał:

aż noże wypluła ...

Mojemu usługodawcy w tatym roku rozjebali johndeera na koszt 120 000 tysi w tym roku podłożyli mu 4 razy ..... wiec takie cos nie rusza w okolicy średnio  śruba co dzień była gdzieś w polach .... wiec pojeby to mało powiedziane 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v