Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te platikowe to hujo**e . krowa kilka razy trąci i już cieknie. a dokręcić mocno nie da rady bo gwint przeskoczy. możesz złożyć i się przekonać ale w zapasie miej na zmiane

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

na wszystkie pytania odpowiadać ? 😅

Pytasz, jakbyś odpowiedź znał, a po tym co napisałeś - raczej na żadne odpowiedzi nie znałes.

Dzięki @soltys48

Edytowane przez daron64
Opublikowano
soltys48 napisał:

13 minut temu, daron64 napisał:

Pany sprawa jest - w końcu złożyłem piasta, odpaliłem, wszystko chodzi, nic nie cieknie, aleee - hydromotor mnie buczy.. Ma buczeć? Może buczeć? Nie powinien buczeć? Nie może buczeć? Będzie żył? Zdycha?

Może być będzie żył 

@bratrolnika a kupisz albo dasz kupca?

Bananek szuka😀😉

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, pp1208 napisał:

te platikowe to hujo**e . krowa kilka razy trąci i już cieknie. a dokręcić mocno nie da rady bo gwint przeskoczy. możesz złożyć i się przekonać ale w zapasie miej na zmiane

Właśnie tak patrzę że hujowe i znalazłem w garażu jakiś stary więc zamienię

Opublikowano
3 godziny temu, Bananek napisał:

teraz pytanie: co byscie brali? c360, mtz belarus 50 czy cos innego w tych pieniadzach? co lepsze? uciag, spalanie, czesci...?

zależy do budżetu i czy planujesz kupić do poprawek czy gotowy do pracy ale jak gdzieś widziałem za 5-6 tyś to nawet nie ma z czego wybierać bo większość to t25 , samy, i jumzy/mtz 50, 

3 godziny temu, Bananek napisał:

ciągnik potrzebny do zgrabiarki, siewnika, rotacyjnej i wszystkiego co trzydziestka podnosi z wytrzeszczonymi oczami. O, wycinak jeszcze. 

potrzebuje coś kupić pomiędzy 115KM, a 30KM. Teraz mam tylko te dwie moce i to jest zbyt duży rozrzut. Coś pomiędzy potrzebne.

za ładną c360 kupisz już coś zachodniego do 15 tyś może jakiś deutz lub fendt albo i jakiś same się znajdzie 

szukaj jeszcze ihc/international/case też idzie w tych pieniądzach 

Opublikowano

MTZ-50 będzie tani w naprawach. Jak zrobisz wspomaganie na orbitrol to nawet przyjemnie się tym jeździ. Ale komfortu nie uświadczysz w orginalnej kabinie.

Za to włączanie wałka, blokada i hamulce to bajka w porównaniu z C-360

Ja bym szukał MTZ-80 z dużą albo 82 z małą kabiną, jak się dobrze poszpera to za 15-16 tys coś się znajdzie.

Opublikowano
49 minut temu, Bananek napisał:

tak do 10tys. bez tura. moze byc 4x2. napedy nie obowiazkowe, dlatego biore pod uwage 360 i mtz 50.

sm

19 minut temu, Rolnik7343 napisał:

ja ? sporo przeglądam ogłoszeń i a 10 tyś to nawet 60tka w stanie złomowym prawie jest

ja kupilem c 360 za 7 tys 79 r z papierami i w pole bez dokladki wienc kto szuka ten znajdzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v