Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

jaki preparat do mycia ciągnika polecacie ?
bo z 2 godziny walczyłem karcherem a i tak jeszcze nie domyłem

dimer lub TENZI TRUCK Clean EXTRA

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

jaki preparat do mycia ciągnika polecacie ?
bo z 2 godziny walczyłem karcherem a i tak jeszcze nie domyłem

Gorąca woda jest najlepsza , a płyny to jak jak koledzy powyżej pisali 

Edytowane przez Marecki2922
Opublikowano (edytowane)

Dimer to dimer dwu składnikowy chyba niema innego typu dimera.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ogólnie ciężki temat teraz że zgrabiarkami ... Też chce coś kupić gadałem że znajomym co sprowadza maszyny z zachodu i mówi że nic teraz zgrabiarek u Niemca nie ma a jak są to w takich cenach że nie opłaca mu się kupować ... Mówi że już sporo ludzi się właśnie o zgrabiarki pytało 

Opublikowano
9 minut temu, AdeXZet napisał:

przecież podałeś sprzedawce, jeżeli szukasz do innego ciągnika to zadzwoń porozmawiaj na pewno dorobi na zamówienie 

Podałaś... Akurat sprzedawca ma inne wymiary zaczepu i nie wie czy będzie miał materiał żeby na już zrobić zaczep w innych wymiarach. A pytam, bo może ktoś kupował od kogoś, kto ma "gotowce" na przykład?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, marian7k napisał:

Każdy może dorobić mając frezarkę i spawarkę. Materiał na złomie palnikiem wyciąć.

To dorób koleżance z forum co biedna będzie szukała,jak masz taki materiał na złomie i możliwości to chyba z 200 zł za robotę to by ci starczyło?

Edytowane przez kopin
Opublikowano
5 godzin temu, artek27 napisał:

Za te pieniadze ja teraz kupilem pottingera top 38 na tandemie a Polskich to nawet nie patrzylem. Wedlug mnie maja za delikatne ramy.

Tu mam zgrabiarke po 3sezonach więc w miarę pewną, zresztą jutro jadę po odbiór

Opublikowano
34 minuty temu, slawek74 napisał:

koleżanko jedź w okolice Zbuczyna i popytaj u handlarzy

Ci opylą za,, pińcet'',a następny poszuka,bo mu klamota o stówala poluzują;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v