Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 17.03.2019 o 19:40, Rob355 napisał:

https://rolmar74.otomoto.pl/

jakies opinie o sprzedającym?

Czasami ma fajne maszyny a czasem za***iście wymalowane i wyspawane szroty. Trzeba dobrze oglądać.

Jak będziesz coś brać to bierz rachunek/fakturę. Raz kupiliśmy od niego maszynę i okazało się że była niezgodna z opisem i zapewnieniami sprzedającego(mimo że pytaliśmy o to kilka razy). Nie chciał jej zabrać po dobroci. Dopiero jak weszliśmy na drogę sądową zabrał maszynę i oddał pieniądze.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, ThePerkins napisał:

Sianokiszonki z pryzmy czy beli to na tych rzadkich zębach nie przetniesz. Vicon, teioliet to żadna egzotyka, marka jak każda inna. Strautmanna HC i HK unikałbym. Baaaaardzo ciężko znaleźć w tych pieniądzach wycinak z prostą ramką. Jeśli strautmann to tylko HX, bo ma ramkę nowszego typu, wzmocnioną. Jak będziesz szukał a nie masz wprawnego oka to bierz ze sobą 2 m poziomnicę lub łatę murarską i przykładaj do piły do czoła ramki. Jak banan to zostaw szrota. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 godzin temu, ThePerkins napisał:

odradzam nie ten model ale typ miałem zresztą taki sam , jedyna wada to te łańcuszki na rogach wycierają się i ślizgi pod nimi , z kolei na bvl tez trzeba uważać te z podwójnymi piłami bo jak mechanizm ma luzy to słabo wycina , najlepiej na 3 piły ale bez łańcuszka każda ze swoim siłownikiem , są chyba triolety co ten tylną piłę mają na dwa siłowniki to jednemu nóż pękł luz jakiś i sie nie zgrały 

Teraz mam strautmann hk i chodzi może i wyrobiony ale od roboty @Thomas2135 bo już trochę prostowałem tego banana ale to przed wymianą pił , w viconie też się banan robił jak piły sie stępiły , a w bvl to lepiej nie gadać 

Trzeba patrzeć czy jest kąt 90 między zębami a ramą , tu jak podgięte to nie będzie docinać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v