Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nieco inny przypadek miałeś. Tutaj normalnie kupują na vat a sprzedają bez vat, bez żadnego dokumentu, więc gwarancja nie istnieje.

Gość konteno
Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Thomas2135 napisał:

... tylko znajdź wystarczające mocne zasilanie 24V...

jakby kto podał parametry tego elektrycznego zestawu hydraulicznego (moc / pobór prądu) to może starczyłby porządny alternator 24v z benzyniakiem o mocy kilku KM (coś jak to https://www.altendc.com/battery-charging-dc-generators/alten-g3) + 2 jakieś nieduże akumulatory samochodowe 

ten zestaw na 12v to może by i z osobowki pociągnął ale też sporo ponad 150A poboru prądu pod obciążeniem chociaż jak bedzie kiprować pustą przyczepe to powinno teoretycznie uradzić 

Edytowane przez konteno
Opublikowano

https://m.olx.pl/oferta/5rozrzutnik-obornika-ursus-10t-n265-a-CID757-IDvvK2G.html?isPreviewActive=1. ma ktoś może taki sprzęt ? albo zna sprzedającego ?

Opublikowano

Jeżeli przy opuszczonym turze i "pozamykanych siłownikach" poziom oleju hydraulicznego jest w połowie miarki to dobrze czy źle?czy może być to wina wysuwania się siłowników w turze że względu na średni poziom oleju?

Opublikowano

wart 50 tyś ? czy lepiej forszaj bo kapitalnej odbudowie za 39? 100km w 4 cylindraxh poradzi ? No i powód sprzedaży ? zna może ktoś czy to handlarz czy gopodarz ?

Opublikowano

Na dużym kole mniejszy ciągnik ma lżej niż na tandemie. Zadzwoń i zapytaj jak chcesz znać powód sprzedaży. Może powie prawdę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

To nieco inny przypadek miałeś. Tutaj normalnie kupują na vat a sprzedają bez vat, bez żadnego dokumentu, więc gwarancja nie istnieje.

też osprzęt do tura bez vatu kupowałem

Opublikowano

Podobno daje się siać i sieją, ale rewelacji nie ma. Mało dokładny rozrzut. Może kwestia ustawienia i mniejszych odstępów.

Opublikowano
9 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

ale zobacz .. masz takiego ciapka ... to ogródek nim zaorzesz, dzieciaki na przystane odwieziesz, kobite do rossmanna zawieziesz do GSu na zakupy pojedziesz :D

a to nie są czasem koła naszego sławnego kolegi z ursusem c-355 ?

dokładnie to 355m, ale masz rację bo nawet wspominał że zmienia na szersze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v