Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, griga napisał:

Arbos to stara Włoska upadła marka. Firma nie istnieje już jakiś czas, zbankrutowała. Markę kupił dobrze nam znana firma Lovol czyli producent Fotonów ;)

Nie udało się zaistnieć na rynku pod swoim logo więc kupili inne

Tylko nasz ursus coś tam jeszcze klepał wiec można powiedzieć że to była firma. A ta włoska to już tylko znaczek, coś jak Saab czy Opel dla GM

opel należy do PSA od roku chyba

Opublikowano
2 minuty temu, Bartek933 napisał:

Ja Cię, takim czymś powinna zainteresować się ARiMR

Znaczy czym ? Że sprzedają ? No chyba za to nie zamykają ?

Opublikowano
1 minutę temu, Bartek933 napisał:

Ja Cię, takim czymś powinna zainteresować się ARiMR

Wszystko zgodnie z prawem. Nie mają żadnej podstawy prawnej. Tak samo jak pod jednym adresem często są 3-4 gospodarstwa. Znam takie jedno gdzie jest ojciec i 3 synów. Maja taki sprzęt na tak małym areale, że głowa mała. Ale zawsze piszą wnioski na 4 i zawsze im się udaje. Swego czasu dostali premię MR 3x 75 tyś ;)

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Znaczy czym ? Że sprzedają ? No chyba za to nie zamykają ?

Zetorki mamy Cię!!! Nie zaczyna się zdania od "że" :D

Edytowane przez sumek666
  • Haha 1
Opublikowano

Ten zetor stoi już u handlarza i nie koniecznie musi mieć ten przebieg. Obciążniki też zajumał. 

Opublikowano
Dnia 27.12.2018 o 19:54, jahooo napisał:

Awaryjne są te z systemem powerflow czyli taśmą w hederze/ Fajne rozwiązanie, ale drogie w naprawach.

A co konkretnie awaryjnego jest w tym systemie? Jeżeli możesz podziel się wiedza:)

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Bartek933 napisał:

Są różne sytuacje ale jak się widzi że ktoś kupił sprzęt tylko po to żeby go sprzedać po 5latach to nie jest to w porzadku wobec reszty rolników

To na co liczy reszta ? Ja nie korzystam , ale mi to nie przeszkadza . Jest okazja , to niech biorą i sprzedają .

A co do błędów i przekręcania słów , to nigdy nie twierdziłem że takowych nie robię .

@sumek , tylko żebyś rogu nie pomylił . 😜

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Żeby dostać, trzeba mieć plecy. Jak napiszesz nawet najlepszy wniosek, to bez odpowiedniego zaplecza w ARiMR masz małe szanse. Nie mówię, że żadne, ale znam przypadki, gdy się wnioski zawieruszały, a przeszedł czyjś słabszy, ale odpowiedni. Poza tym nie ma "niczyich" pieniędzy, te dofinansowania idą z naszych podatków, wobec tego wszyscy powinni mieć równe szanse, a jest, jak widać.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
16 minut temu, sumek666 napisał:

Wszystko zgodnie z prawem. Nie mają żadnej podstawy prawnej. Tak samo jak pod jednym adresem często są 3-4 gospodarstwa. Znam takie jedno gdzie jest ojciec i 3 synów. Maja taki sprzęt na tak małym areale, że głowa mała. Ale zawsze piszą wnioski na 4 i zawsze im się udaje. Swego czasu dostali premię MR 3x 75 tyś ;)

Może wszyscy z tego gosp żyją? Jeśli tak to im się należy.

Opublikowano

Jaak myslicie oplaca sie do c360 kupywac nowke sztukę pompe wtryskowa ?

W tamtym roku regenerowalem jako tako chodzi dla porownania nierówno chodzil jeszcze wcześniej filmik poniżej ,, przepraszam za,jakoś i rękę parkinsona kamerzysty ,, 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v