Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, solek01 napisał:

Za takie pieniądze to ty na zachód nie patrz. Ruska kup, albo jaka osiemdziesiątkę. Zachód może nie jest zlyz ale nie w tych pieniądzach i nie w takim stanie

Opublikowano
6 godzin temu, jahooo napisał:

Dojdzie do tego, że filtra paliwa na polu nie wymienisz jak się zapcha tylko wzywać serwis. Dążymy do paranoi. Zamiast tego lepsze byłyby obowiązkowe szkolenia BHP raz na dwa lata. Powiem szczerze że na opryski to z czasem pomogło. Głupoty nie wyeliminuje do końca ale świadomość jest większa. 

Jaki agregat podczepilibyscie do MTZ ? Myślę nad takim 2,7m od batyry bo użytkowałem i wrażenia ogólne dobre. Chodzi mi głównie o taki wał z przodu i walki z tyłu.

Batyra-sam użytkuje agregat uprawowo-siewny 2,5 już kilka lat.Bardzo zadowolony jestem,żadnych zastrzeżeń.Poszukuje teraz  podorywkowego i też tutaj pytałem.Ogolnie zdania podzielone.Teraz niby już cienkie scianki w rurach,kiepskie spawy.No i szukam dalej.Pozatym jest temat o batyrze na AF

Co do cen jak dzwoniłem to tak średnio......

Opublikowano (edytowane)

Użytkuję na spółkę agregat na bronie, z tym że ma już ze 20 lat |(bodajże 1997 rok) i wymaga już kilku napraw. Przydał by mi się taki, jak opisywałem . Batyrą robiłem 2 sezony, ale właśnie tym starym , ma z 15 lat . Co do nowych, nie wiem, jak z jakością. A może w tej cenie znalazłbym coś mocniejszego, dlatego pytam. Może ktoś coś handluje czy sam wymienia np n aktywny ?

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
1 godzinę temu, solek01 napisał:

żaden

13 minut temu, jahooo napisał:

Użytkuję na spółkę agregat na bronie, z tym że ma już ze 20 lat |(bodajże 1997 rok) i wymaga już kilku napraw. Przydał by mi się taki, jak opisywałem . Batyrą robiłem 2 sezony, ale właśnie tym starym , ma z 15 lat . Co do nowych, nie wiem, jak z jakością. A może w tej cenie znalazłbym coś mocniejszego, dlatego pytam. Może ktoś coś handluje czy sam wymienia np n aktywny ?

mam unii 3m

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

one miały 70 kMO.o?

Będzie miał jak ze dwa koguty założy 🚨🚨 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v