Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Zrobiłem małe śledztwo, wygląda na to, że gość z YT mieszka gdzieś na pograniczu Śląskie-Świętokrzyskie. Na filmie prowadzi kombajn z okolic Pilicy do domu i za długo mu to nie zajmuje patrząc po wysokości słońca nad horyzontem

Opublikowano

Tamten był Ursus , a ten to Zetor . I co tu się zastanawiać ?

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, jahooo napisał:

Zrobiłem małe śledztwo, wygląda na to, że gość z YT mieszka gdzieś na pograniczu Śląskie-Świętokrzyskie. Na filmie prowadzi kombajn z okolic Pilicy do domu i za długo mu to nie zajmuje patrząc po wysokości słońca nad horyzontem

Pilica to w świętokrzyskim ? Cos obilo mi sie o uszy taka rzeka 

No jeszcze jest miejscowość Pilczyca czy jakos tak

Edytowane przez mf362
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Dobrze Ci się obiło że Pilicą to rzeka i jest miejscowość Pilica

Ten kombajn to z wolbromu kupywali w kom pisze :)

60km Ode mnie 

Opublikowano
14 godzin temu, griga napisał:

Fakt Ja nie mam już w domu takich zabawek ale w opryskiwaczu 21m bierna stabilizacja lanc działa super i bez niej lace latały by na nierównościach.  Pamiętam dobrze jak zachowywały się lance w starym pilmecie, które właśnie tak na stałe były przykręcone.

Zupełnie nie wiem co Ty chcesz stabilizować listwami ciągnika? Bo jeśli chcesz na sztywno przypiąć opryskiwacz do ciągnika to gratuluje.

u mnie nie działa bierna stabilizacja 😫 , tzn wcześniej miałem opryskiwacz z belką 12 m to jeszcze jako tako szło , teraz mam 15 m i belkę zblokowaną , czasem na nierównościach podskoczy ale nie mam wyjścia , bo jak na "luźnej " belce jadę na pochyłościach to się poziomuje 😶 i jedna strona ryje w ziemi a druga 2 m od ziemi ...

• AgroTeam
Opublikowano
31 minut temu, sebe1033 napisał:

u mnie nie działa bierna stabilizacja 😫 , tzn wcześniej miałem opryskiwacz z belką 12 m to jeszcze jako tako szło , teraz mam 15 m i belkę zblokowaną , czasem na nierównościach podskoczy ale nie mam wyjścia , bo jak na "luźnej " belce jadę na pochyłościach to się poziomuje 😶 i jedna strona ryje w ziemi a druga 2 m od ziemi ...

Bo niestety pewnie masz tylko samą bierną. A do pracy na pochyłych polach potrzebna jest jeszcze możliwość przesuwania środka ciężkości. Coś tym stylu

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

nie w temacie ale to trza ogłosić światy :P:P

A o co biegało z tym wadliwym siewnikiem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v