Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• AgroTeam
Opublikowano

soltys48 napisał:

starawy,

Ten o którym pisze to jest "kręcony"

Kupiłem go kupę lat temu i służy. Ale jak by był jakiś lepszy w dobrych pieniadzach to.czemu nie, można by wymienic

Opublikowano

Wie ktoś może o jakiejś pewnej i dobrej sztuce kombajnu new holland tx 30 lub 32 w wielkopolsce lub ościennych. Ewentualnie może jakis fergusson 27 czy coś w ten deseń. Szukam i myślę o kupnie ale mam ograniczoną szerokość wjazdu i takie mniejsze modele są w opcji zakupu.

Opublikowano (edytowane)

Ursus 28014 przeznaczony na eksport poza UE, dlatego w ogłoszeniu jako używany i "od osoby prywatnej", ciekawe jak z rejestracją... Da ktoś 275 000 zł netto za jedyny egzemplarz w kraju, z zapewnionym brakiem części?

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano
35 minut temu, MF675ursus napisał:

Ursus 28014 przeznaczony na eksport poza UE, dlatego w ogłoszeniu jako używany i "od osoby prywatnej", ciekawe jak z rejestracją... Da ktoś 275 000 zł netto za jedyny egzemplarz w kraju, z zapewnionym brakiem części?

To skladak wiec czesci beda. Ten sprzedawca mial tez 15014. Cena okolo 170tys brutto. Uwazam ze to byla okazja. Dosc szybko poszedl. Cena tego jest zdecydowanie za wysoka.

Opublikowano

On miał na myśli Wigry-2 😉

3 minuty temu, MF675ursus napisał:

Do składaka części będą mówisz... Już ktoś na forum szukał części transmisji do składaka Ursusa- z mostem Hema. Nie znalazł, a Ursus się na niego wypiął 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v