Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie posiadam na sprzedaż nagrzewnicę do myjki na gorącą wodę , woda ogrzewana jest olejem napędowym lub opałowym  przepływowo  5 litry na minutę do około 70 stopni 

Lokalizacja Podlaskie , Siemiatycze 

Zainteresowanych zapraszam na priw 

Opublikowano
16 godzin temu, jahooo napisał:

Ktoś miał fantazję żeby zrobić atrapę maski na tym nośniku narzędzi. Jeśli to się otwiera i w środku jest "bagażnik" to idealny sprzęt do wyjazdów na zakupy do pobliskiej Biedronki :D

@Mario5 Seria dość udana i kawał sprzętu ale ten ze zdjęcia ma chyba bardzo duży przebieg. Owszem wygląda na zadbany plus ewidentnie odpicowany ale jeśli komuś rozpadło się oryginalne siedzenie to na pewno nie po tym przebiegu co jest w opisie a to co jest wstawione to jest lipa do ciągnika tej klasy.

• Thanks 1
Opublikowano

A jak który żony nie znaleźć nie może też ktoś linka podrzuci?😉

Opublikowano

www.olx.pl/oferta/sprzedam-nic-dotykane-prze-ze-mnie-CID5-IDvKp5O.html#6bb3314bc4    brak słów 

Opublikowano
8 godzin temu, sladan napisał:

Pytanie z innej beczki... Czy tylko ja jestem taki dziwny, że nie chcę w popiół siać?

A czemu nie siać ? Jak popada to i z popiołu powschodzi .

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

A czemu nie siać ? Jak popada to i z popiołu powschodzi .

Przedwczoraj skończone sianie a na wieczór deszcz popadał i następny dzień czyli wczoraj cały czas padało więc wilgoci trochę będzie,a jeszcze ma padać

Opublikowano

robi w lesie takich się nie kupuje są strasznie styrane życiem 

Opublikowano

Przy każdej okazji,  jak pojawią się temat ciągnika z lasu, powtarzam słowa kolegi,  który ma zul:

"Darek,  nigdy, ale to nigdy nie kupuj ciągnika, który robił w lesie"

koniec cytatu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v