Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, tomo12 napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=8AMGeCdJA-U

Chłopaki się przyłożyli do "odświeżenia" przed sprzedażą :D

Przecież to Damasławek tam zawsze się przykładają do odświeżania -niczego więcej

2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Ilu jeszcze takich idiotów się na takie rzeczy będą łapali? Ja bym tych oszustów nie karał zamiast ich ukarałbym kupujących!!

Opublikowano

Soltys z damaslawka kumpel juz robil ciagniki. W jednym claasie to byly takie patenty ze w zyciu by sie nie domyslil ze takiego druta mozna zrobic a niejedno juz chlopaczek widzial...

Opublikowano
10 minut temu, Mikruss napisał:

Soltys z damaslawka kumpel juz robil ciagniki. W jednym claasie to byly takie patenty ze w zyciu by sie nie domyslil ze takiego druta mozna zrobic a niejedno juz chlopaczek widzial...

NIe on pierwszy i nie ostatni dał się złapać

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, hardkor113 napisał:

Bardzo praktyczne klucze, mam podobne tylko ta część z grzechotka jest wahliwa i bardzo chwalę;) za stówę w biedrze brat kiedyś dorwał

Edytowane przez 90210grzesiu
Opublikowano

A ja tam nie przepłacam za markowe bo i tak pogubię :D a jak mam połamać to połamię i Yato. A naprawdę dużo majsterkuję. Znajomy prowadzi warsztat to na ścianach same Covale bo też się pyta po co przepłacać za markę???. 2lata temu kupiłem  zestaw Covala za ok 400zł to grzechotkę musiałem "smarknąć" spawarką bo śrubki powypadały ale dalej działa :D A 0,5 r temu zakupiłem zestaw płasko oczkowych w pokrowcu na ścianę mar-pool-te są naprawdę super. I tych chinoli paczkę (2 grzechotki 1/2 i 1.4) za ok 100zł i ku mojemu zdziwieniu jak na razie dają radę. 

Opublikowano

Ja raczej pojedyncze kupuje, które są mi najbardziej potrzebne. Połowa kluczy to stare "ojcowie", ale niektóre to gina jakby ktoś mi przychodził u je wynosił co nocy. O dziwo jakieś 14, czy 15 nie giną tylko zawsze 13/17/19/22. Większe też już się trzymają domu bardziej. Sporo podokupywalem na rynku-pan ze wschodu handluje starymi narzędziami. No i dokupiłem teraz z Yato sporo gratów, jeszcze ich nie testowałem, bo czekają na zrobienie porządku w warsztacie razem z wiertarka umadlami itd. 

W broniach zmieniałem żeby i nie chciałem ich ciąć to w lokalnej mrówce kupiłem najdroższy płasko-oczkowy 30 jaki był-neo za 5dych. 3pola odkręcił (no ostatnie parę zębów już ciałem bo nie chciało mi się z nimi szarpać) i to przez większość czasu służył jako klucz do pobijania. Tak jak w d*pę dostał na tej robocie to jednak dał radę.

Opublikowano

Był i nim artykuł kilkanaście miesięcy temu w TPR. Dziwię się jak człowiek mógł połasić się na takie małe gówno za ogromne pieniądze.

Opublikowano

ja widziałem tego faceta w Bednarach naprawdę szkoda człowieka widać jak się traktuje rolnika sadze ze w każdej jednej firmie byłoby tak samo wystarcyz poczytać tutaj forum jak ludzie się przpychaja z dilerami

Opublikowano

https://m.olx.pl/oferta/fiat-agri-88-94-jak-new-holland-renaut-massey-ferguson-case-zetor-inne-CID757-IDt6fD9.html#:4ee5256f44

Świeżo przyjechał, miałem okazję dzisiaj nim pojeździć i pierwszy raz zasiąść w Fiacie. Gdybym miał kasę zamieniłbym go za MFa 675. Ten mega zadbany :) no i nie zgnity.

https://m.olx.pl/oferta/fiat-agri-88-94-jak-new-holland-renaut-massey-ferguson-case-zetor-inne-CID757-IDt6fD9.html#:4ee5256f44

Świeżo przyjechał, miałem okazję dzisiaj nim pojeździć i pierwszy raz zasiąść w Fiacie. Gdybym miał kasę zamieniłbym go za MFa 675. Ten mega zadbany :) no i nie zgnity.

Opublikowano (edytowane)

Niby lepiej ale zależy komu do czego ciągnik potrzebny. Ten wydaje nam się że albo w opryskiwaczu chodził albo gdzieś w jakimś warzywnictwie bo ma waskawe koła. Ale też mu powiedziałem że tyle za niego nie dostanie.... Max 45 tyś zł...

Co do Zetora taki kolorowy nie jest. Kumpel musiał go wziąć bo inaczej innych rzeczy by nie kupił... Takie prawa handlu. Ciągnik odpala jeździ, ale gdzieś cieknie ropa, kiedyś blok był spawany... Sprzeda go nawet jeszcze taniej niż cena w ogłoszeniu...

Na Case się naciął bo miała być igła z kompletem obciążników i nowe opony z przodu a przyjechał ograbiony ciągnik... No i silnik do remontu i już jest w plecy...

Edytowane przez Luke16
Opublikowano

Zawsze pisałeś, że mf-a nigdy nie sprzedasz a teraz korci Cię zamiana?

Opublikowano

Thomas na takiego fiata bym zamienił :) ale formalnie musiałbym dwa takie mfy sprzedać :P wolałbym np takiego za Zetora 6245 ale Zetor przez ojca ma u nas niestety dożywocie... A ja "uwielbiam" Zetory. 

Jakby ktoś kabinę wiedział to chętnie kupię :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v