Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki i 3 rok wypalam. Lutowałem też nią chłodnicę w 904, bo nie mam dużej lutownicy. Dalej działa. Proponuję zaopatrzyć się w mniejszą głowicę 15 mm, bo ta jest za duża dla małych cieląt.

Opublikowano

błądzisz chłopcze, tam nie ma kosmicznych technologii, łożyska czy pasy leżą na półce niemal w każdym sklepie, inne rzeczy wymieniasz raz w czasie użytkowania takiej maszyny, więc można poczekać 2-3dni

Opublikowano
1 godzinę temu, Plantator_01 napisał:

Zamiast zabytkowego Claas wolał bym polskiego rekorda. Mniejszy problem z częściami

Problem z częściami jest po mojemu większy - ile wytrzyma np nożyk bizona a ile SCH ? A różnica 2.4 vs 3.8 zł, ile wytrzymają bagnety? Nie wspominając o tym śmiesznym targańcu

Opublikowano

No to podajcie mi różnice w cenie kompletnego wariatora do bizona lub classa albo co to jest 2-3 dni czekania na słonku na części a potem 2 tygodnie deszczu i maszyna stoi czeka. A wydajność to już nie zrobi różnicy jak nic nie skosi. 

Jeszcze zapytam o dekornizacje cieląt, dla mnie to wygląda przerażającą, moim zdaniem ogromny ból dla zwierzaczka. 

Opublikowano

Regeneracja wariatora 700zł do Claasa, czas oczekiwania - 24h od przywiezienia. Wiem, bo przechodziłem. Bez jaj, jak ktoś jest totalny melepeta, to i do Bizona będzie części 2 dni szukał. W dodatku to nie jest część, która sama z siebie rozpada się w trakcie sezonu, wystarczy zrobić dobry przegląd przed sezonem. Już prędzej bym się martwił o urwany wytrząsacz, bo w 76 to się zdarza.

Opublikowano
59 minut temu, akernolat napisał:

Co sądzicisąo nim?

https://www.olx.pl/oferta/case-mx-120-sprowadzony-manualny-tuz-CID757-IDpGkGZ.html

Oglądał go ktoś? Cena 70000 brutto

ja oglądałem niestety skrzynia 30km/h zastanawiam się właśnie między tym a tym https://www.olx.pl/oferta/case-mx-120-tuz-2000r-bardzo-ladny-renault-massey-john-same-fendt-new-CID757-IDq26qf.html#9ebabbd592  oglądałem oba i sam nie wiem.

Opublikowano (edytowane)

Właśnie sam nie wiem. To cena brutto, ale z tego co mówił to na umowie by było dużo niższa.Duży plus że ma tylne opony w dobrym stanie.Z blach farba złazi, sporo rdzy. Za to  środek ładnie wyplakowany z tego co zauważyłem, to pod maską również. 

Edytowane przez mate12345
Opublikowano
Opublikowano
6 godzin temu, bartek1992 napisał:

Ten z boku to jest tylko inna  końcówka wałka do przełożenia taka zapasowa na inny frez nie wiem do jakich maszyn się to przekłada

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące uszkodzonej opony. Pęknięcie na boku około 5cm. Warto naprawiać na gorąco czy szukać używki? Może ma ktoś doświadczenie z taką naprawą opony? Opona to pirelli tm 800 600/65 r38. Szkoda zrzucać bo nie jest spekana, a i bieżnika jeszcze sporo. Dzwoniłem do kilku firm to mówią, że naprawa jak najbardziej wytrzymuje, ale wiadomo oni chcą sprzedać usługę. Może polecicie jakiś dobry zakład w łódzkim, okolice Łasku (do 70km).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v