Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
33 minuty temu, stempos1980 napisał:

mate masz racje ale jeżeli chodził w transporcie to opony znikają bardzo szybko

nie możliwe mam 5314 od nowości i też latał asfalt/pole i przy 4000 mth dostał nowe opony bo stare łyse że hej.

Opublikowano
8 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Pewnie do tej ostatniej przy wymianie na mocniejszy trzeba będzie dopłacić. 

Opublikowano

60-tka 4x4 to pół biedy, najlepsi są ci co do 330/t25 zakładają napęd... Wiosną sialiśmy nawozy - wiadomo mokro, ciągnikiem 4x2 55koni dalej zajechałem niż sąsiad tymi swoimi 30 końmi 4x4 który zaraz zdechł na grząskim kawałku a po zredukowani już się zakopał. Przypiąłem ciągnik 75 koni z napędem i zrobiłem wszystkie pola, opony zdrowe to aż jęczał gdzie mokrzej a co dopiero 30 koni.... 

Opublikowano

Słuchajcie, muszę kupić wał pierścieniowy Cambridge, i mam pytanie, czy lepiej kupić węższy tj.3.5m z dość ostrymi ząbkami, czy 4.8m trochę bardziej objechany, cena podobna, średnica obu chyba 35 cm. A i jeszcze jedno pytanie, czy taki wał mógłbym dociążać, bo mam różne ziemie, od luźnych piaskow po ciężkie gliny, i czasami mógłby pracować na pusto, a czasami z obciaznikami np betonowymi

Opublikowano
11 godzin temu, Blaszka93 napisał:

nie możliwe mam 5314 od nowości i też latał asfalt/pole i przy 4000 mth dostał nowe opony bo stare łyse że hej.

U mnie przy 3200 mtg wymienione bo jedna pękła ale bieżnik jeszcze był 

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎12‎-‎31 o 16:16, kajman1984 napisał:

https://www.otomoto.pl/oferta/massey-ferguson-30-swiezo-sprowadzony-ID6yZJVN.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Ktoś miał do czynienia z handlarzem??? Jakieś opinie o tym modelu? Może ktoś taki użytkuje i się wypowie? 

cześć. Znam bardzo dobrze gościa, nawet prywatnie. Nie kręci tak jak inne handlarze np. z vatem. Ojciec kupił od niego 2 traktory i jest zadowolony, ja też kupiłem od niego parę maszyn w dobrych pieniądzach. Jak zajedziesz do niego to ostro się targuj bo pewnie jest z czego zejść z ceny

Opublikowano
1 godzinę temu, maromar napisał:

Słuchajcie, muszę kupić wał pierścieniowy Cambridge, i mam pytanie, czy lepiej kupić węższy tj.3.5m z dość ostrymi ząbkami, czy 4.8m trochę bardziej objechany, cena podobna, średnica obu chyba 35 cm. A i jeszcze jedno pytanie, czy taki wał mógłbym dociążać, bo mam różne ziemie, od luźnych piaskow po ciężkie gliny, i czasami mógłby pracować na pusto, a czasami z obciaznikami np betonowymi

odradzam zakupu wału fi 35 na piaski i lekkie ziemie bo jest za mała średnica i zamiast się kręcić pcha ziemię przed sobą (przerabiałem to na własnych polach) dopiero fi 45 bądź 50  zdaje egzamin

Opublikowano
18 godzin temu, chmurek napisał:

co sadzicie o tym ciągniku:

https://www.olx.pl/oferta/renault-75-14-CID757-IDquOxN.html#966189e071;promoted

Może ktoś oglądał?

z pewnością nie ta cena, gumy wszystkie nowe do założenia, a to koszt przynajmniej 8tys.

taki rodzynek, dobra alternatywa dla 5211 za ponad 30tys. 

https://www.olx.pl/oferta/ursus-bison-c-362-zetor-5211-5011-4911-john-deere-renault-mf-CID757-IDpYpJF.html#a04b5463ac;promoted

Opublikowano

Tandem będzie mniej siadał na miękkim gruncie. Sąsiad kiedyś mówił, że w dołku na łące zbierającą na tandemie przejeżdża a prasa z jedną osią siada. Gdyby miała koła 34-38 " to co innego, ale takich nie robią.

Opublikowano

Prasa to była pasówka galigani a przyczepa claas sprinter 300coś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v