Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 godziny temu, soltys48 napisał:

sprzedający chyba maryśkę uprawia na tych 16ha,ze taki dziadowski pług zestawia z fendziorem:D

Niee pewnie 1 zero zgubił

Opublikowano
12 godzin temu, jahooo napisał:

Nawet na ceny w Lubelskim to trochę za wysoka. Znajomy sprzedał za 40tys  Bizona z 1991 na podwoziu rekorda, bez kabiny (kabina nowa 3000zł) ale w stanie idealnym wręcz w porównaniu do tego w ogłoszeniu - i to dwa lata temu. Teraz nikt nawet na Bizona nie chce patrzeć.,

Są jeszce napaleńcy, sąsiad sprzedał bizona 81' stary ale doinwestowany na max'a robione wszystko za wczasu, przed sezonem nawet nówki aku pozakładał, Pytam Panie po ki grzyb sprzedajesz?A on że kupi nowszego..........No i kupił 89' za 45 plus 2 na transport oglądałem to cudo i szczerze stary był w lepszym stanie...

Opublikowano
4 godziny temu, kedziorek napisał:

Ja to czasami dzwonię do takiego cwaniaka najraniej jak mogę żeby zapytać o coś z tej długiej listy :D

Też się pośmiejcie.

image.png.c6aaca332078c8c70800f38b7326ada4.png

Dawaj dalszy ciąg konwersacji, zobaczymy kto był odwazniejszy i podał adres

Opublikowano (edytowane)

Cena za ten zestaw uważam bardzo ok.

Niestety nasz przyjaciel już się nie odezwał, ale wyślę mu link tutaj, niech wie, że jest popularny.

1. image.png.d5ae34d7f993ac9910e0b87194eb26eb.png
Edytowane przez kedziorek
Opublikowano

Swoją drogą ile tych ursusów było w tej skandynawii ,tocz to ile lat są sciągane,a ile lat w krzakach wystały by wrócić do macieży z wygnania. kużwa z indii to chyba jeszcze żaden   nie wrócił,może tam cieplej ?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, stuart napisał:

Wada to rama z giętej blachy która nie problem pogiąć. 

Ja tam zastrzeżeń do tej przyczepy nie mam. W mojej rodzinie wujek posiada taką samą od nowości, pół wsi od niego ją pożycza nie tylko na żniwa ale do różnych prac. A wożone było nią wszystko: zboża, ziemniaki, obornik, bele sianokiszonki, złom, kamienie, gruz, drewno, ziemię... latała po najgorszych wyboistych drogach i dziurawym asfalcie i często dość długie dystanse. Do niedawna była w stanie idealnym ale jakiś geniusz pożyczył i zapomniał jednego bolca wsadzić przy kiprowaniu i teraz jest w stanie średnim. :P Ale generalnie uważam, że ta przyczepa jest bardzo udana.

Edytowane przez KlimekPL
Opublikowano
10 godzin temu, blawatek98 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ursus-914-dl-CID757-IDr0DeB.html#bef7bc65e3 Nieźle go porąbało z tą ceną :| Może 10 tysięcy mniej to by jeszcze się opłaciło kupić ;)

To mi pokaż gdzie jest 914 do kupienia do np.20 tys to sam chętnie kupię. Jak masz cos do sprzedania to wystaw i też każdy cię będzie krytykował,a najwięcej krytykują ci co w życiu nic nie mieli do sprzedania

Opublikowano
1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Ja tam zastrzeżeń do tej przyczepy nie mam. W mojej rodzinie wujek posiada taką samą od nowości, pół wsi od niego ją pożycza nie tylko na żniwa ale do różnych prac. A wożone było nią wszystko: zboża, ziemniaki, obornik, bele sianokiszonki, złom, kamienie, gruz, drewno, ziemię... latała po najgorszych wyboistych drogach i dziurawym asfalcie i często dość długie dystanse. Do niedawna była w stanie idealnym ale jakiś geniusz pożyczył i zapomniał jednego bolca wsadzić przy kiprowaniu i teraz jest w stanie średnim. :P Ale generalnie uważam, że ta przyczepa jest bardzo udana.

to chyba ta ruska przyczepa, co pisali o niej że kiedyś była tańsza niż d47, a wytrzymałością bije ją na głowę, a wadą jest jedynie skręt jak w rozrzutniku w starszych wersjach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v