Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest takie coś jak kontrola jakości, każda szanująca się firma wyrzuca bubel na złom. Za co dopłacać? Skoro element nie wytrzymuje to został źle obliczony więc firma dała d*py

Opublikowano

Kolego , ale co w tym śmiesznego ? To taki typ osi właśnie :huh: .

Opublikowano

Kolego , ale co w tym śmiesznego ? To taki typ osi właśnie :huh: .

Oś skrętna stosowana jest w ciężkich podwoziach typu tandem/tridem a belka skrętna to oś z zawieszeniem skrętnym 

Opublikowano

A dziwisz mu sie? Szkoda gościa... Ktoś może powiedzieć "a skąd wiadomo że to prawda?" ale ja w to wierze całkowicie biorąc pod uwagę jakość dzisiejszych polskich ulepow... A na filmiku pier***nięcie jak w dobrym klubie :D

P.s. Udało mi sie znaleść wpis tego gościa na ***.

Właśnie mu się nie dziwię. Musi być ostro wkurzony żeby np na olx dodawać takie ogłoszenie. Myślę ze gdyby kłamał bał by się procesu o zniesławienie itp. Nikt nie jest dziś anonimowy,łatwo było by gościa odszukać.

Opublikowano

a po co sztywna przyczepa chyba że do wożenia bel nie lepiej dołożyć i kupić jakąś wywrotę

Czemu twierdzisz że 6045 ? Ze względu na rocznik ?

No tak 62 szły od 84-85roku

Opublikowano

adamson330 jeśli na poważnie myślisz o tej z pierwszego linku to mogę cyknąć parę fotek i ocenić stan bo stoi jakieś 4-5 km ode mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v