Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też mam taki najtańszy komplet z "celnego". Zestaw od 1/4" do 11/4". Do gosoodarstwa wystarcza w zupełności.

Opublikowano

Ciągnik pewnie się sypie i tyle a z tą likwidacją gospodarstwa jak pisał Pawel885 to taka teraz moda w ogłoszeniach.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe gdzie kupił, kiedyś były takie z prywatnego importu gdzieś z Indii czy Chin na sprzedanie w dobrych cenach bez fakturki i gwarancji.No i bez kabiny. Ten ma naglaka. Rejestracja powiat makowski a sprzedający węgrowski - ciekawe 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano

Sypie sie? Panowie... Przecież to deutz fahr więc oczywiste jest to że jak to twierdzą użytkownicy tego forum one sie nie psują w przeciwieństwie do ursusow, no bo jak to tak... Germański ciągnik i psucie?

Opublikowano

i naraził sie na utrate wartości..... Chłopaki tak patrze za jakim ciagnikiem tanim itp do lekkiej pracy na olxie i albo bajkopisarze albo damasławek albo własnie daj zaliczkę, przywioze ci ciagnik albo wymalowane od a do z no sa w końcu jakies sensowne a i jeszcze sa z cofnietym licznikiem. to tak mozna pogrupować  ogłoszenia

Opublikowano (edytowane)

Unas na wiosce jest teraz taka sytuacja ze jeden likwiduje gospodarstwo bo gospodarz umarł a syn nie ma do tego chęci to wszystko wysprzedają

Miał maszyny od 2008-2016 roku wszystko idzie na sprzedasz zobaczy jakie ceny da

I mam takie pytanie

Miał ktoś do czynienia z takim ciagnikiem

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-same-silver-110-jak-lamborgini-nie-zetor-massey-fendt-CID757-IDkbjp0.html#0b6dd86645

Edytowane przez LordFift
Opublikowano

Hahaha miałem napisać, że jest pełna złota, bo się pod burtami przelewa. Izydor z tym szukaniem przyczep to ograniczasz się tylko do lubelskiego?

na ten rok już dawno odpuściłem, ceny nie w większości mocno zawyżone za używany sprzęt, zrobię najwyżej kilka kursów więcej a nie zapłacę za byle złom dwa razy więcej niż jest warty

jeśli nic się nie zmieni trzeba będzie pomyśleć o dalszych wycieczkach, bo widziałem ostatnio kilka d55 w dość rozsądnych pieniądzach

Opublikowano

W galerii marki Same było ostatnio zdjęcie takiego Silvera. Właściciela zapytaj bo ma jeszcze 2 inne ciągniki tej marki.

Unas na wiosce jest teraz taka sytuacja ze jeden likwiduje gospodarstwo bo gospodarz umarł a syn nie ma do tego chęci to wszystko wysprzedają
Miał maszyny od 2008-2016 roku wszystko idzie na sprzedasz zobaczy jakie ceny da

I mam takie pytanie
Miał ktoś do czynienia z takim ciagnikiem

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-same-silver-110-jak-lamborgini-nie-zetor-massey-fendt-CID757-IDkbjp0.html#0b6dd86645

Opublikowano

Wymaga jeszcze sporo pracy... Nie za te pieniądze

Może w końcu poszedł po rozum do głowy i stwierdził że co by nie zrobił to zawsze będzie wyjąca 60tka bez uciągu

Opublikowano

Ja 2 lata temu sprzedałem poznaniaka tez poszerzonego na 3m i po remoncie ( wymienione elementy , rurki plastikowe , pomalowany i zrobiony podest ) za 2100zł

Wiec według mnie trochę przesadziłeś z tą ceną

Opublikowano (edytowane)

To mogę ci dać fakt ze sąsiad sprzedał w originale siał co roku 5ha za 1600zł i sprzedawał 2 miechy

ale był 2.7m

Moze tez tak być ze w naszej okolicy nie ma tak zainteresowania takim sprzętem

Edytowane przez LordFift
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v